2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 16:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté z Holostřev na body nedosáhli


Branky


0

Zápas mezi Ctiboří a Holostřevy byl rozhodně velmi vyrovnaným utkáním. A i když hosté dali jen gól, druhý jim byl upřen po vymyšleném ofsajdu, který být neměl. A tak i když skóre skončilo tak jak skončilo, Holostřevy byli ve Ctiboři lepším klubem a zasloužili si vyhrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas remízou neskončil, hostům nebyl uznán regulérní gól

Holostřevy začli utkání lépe. Vytvářeli si šance kontrovali míč na půli domácích, ale do gólové situace jim nebylo přáno. A tak se potvrdilo staré známé rčení nedáš dostaneš. Domácí Blaha, vyslal střelu zpoza vápna, která nakonec zaplavala do brány a otevřel skóre utkání-1:0. Holostřevští se ale lehce nevzdávali. Před koncem prvního poločasu vstřelil David Mikulanda vyrovnávací branku, které ovšem zamezil zcela nesmyslně praporek domácícho pomezního rozhodčího. A tak rozhořčení hosté odcházeli do kabin za nepříznivého stavu 0:1. 

Domácí dali opět o gól více a vyhráli utkání

Do druhého poločasu se sestavy neměnili a opět se bylo na co dívat. Domácí se dostávali do šancí hlavně pasy za obranu, které sbírali domácí hráči, ovšem další gólové pojistky se nedočkali. V 59. minutě po faulu na hostujícího útočníka se kopal proti bráně domácím přímý kop, který proměnil Haidinger a srovnal tak na 1:1. Domácí čekali celou druhou půli na chybu obrany hostů, která přišla v 73. minutě, kdy obránce hostí neodhlavičkoval míč a nechal tak Straku jít samotného na brankáře Šujana, kterého bez problému překonal-2:1. I když se hosté hodně snažili zahrozit brankáři Deverovi, ten už podruhé neinkasoval a domácí tak získali důležité 3 body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Holostřevy
Ohlasy- Holostřevy- Martin Duspiva: Ze začátku jsme byli lepší, skoro celý poločas, k tomu přišel neuznaný gól. I na začátku druhé půlky jsme byli lepší, dali jsme i gól. Hosté využili šancí z kterých dali gól a vyhráli.



Sestavy


TJ Ctiboř
P. Devera [-] - P. Mička [-] , L. Houžka [-] , T. Bláha [-] , M. Vávra [-] , J. Vávra [-] , L. Svoboda [-] , P. Schejbal [-] , P. Straka [-] , P. Kopča [-] , V. Jílek [-] (74. L. Svoboda [-] )

TJ Sokol Holostřevy
P. Šujan [-] - J. Haidinger [-] , V. Hubálek [-] , M. Hulák [-] , M. Jirka [-] , J. Liška [-] , D. Mikulanda [-] , P. Pich [-] , J. Růžek [-] , J. Schaller [-] , M. Duspiva [-]

ŽK: 80. P. Schejbal - 90. J. Haidinger .
Místo: Ctiboř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jílovec Lukáš - PEŠEK Petr (N), HOŘEJŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.