0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 10:30

6.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posily zařídily Motorletu výhru na hřišti PFA


Branky


8

Ve vyrovnaném utkání rozhodla lepší produktivita hostujícího Motorletu, za který se trefily dvě nové zahraniční akvizice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Američan poslal hosty před poločasem do vedení

První poločas dlouho fanoušky nudil. Domácí sice měli častěji míč na svých kopačkách, ale šance si vytvořit nedokázali. To hra hostů byla jedna nepřesnost za druhou. Ve 39. minutě zakončoval ve vápně domácí Janota. Z dobré pozce ale střílel slabě a Mihálik míč s přehledem chytil. O minutu později si na Košatův centr naběhl Bicenc, ale hlavičkoval pouze do břevna branky Motorletu. Ve 44. minutě se hosté dostali do rychlého protiútoku, míč si vzal Bempah Nana Dwomoh Akosah, prošel až do vápna, kde tvrdou střelou poslal Motorlet do vedení, 0:1. Pro amerického hráče to byl první gól v prvním startu za Motorlet.

Izraelec zvýšil

I ve druhé půli se hrál vyrovnaný fotbal. V 54. minutě vybojoval míč Akosah a sám i zakončil, ale neuspěl. V 55. minutě se míč odrazil na domácí velké vápno a střídající Izraelec Ameer Rayan přesnou střelou zvýšil vedení Motorletu, 0:2. V 82. minutě byl po faulu před vápnem vyloučen hostující Dolejš. Z následného přímého kopu střílel Košata, ale Mihálek dokázal míč vyrazit. Domácí desetiminutovou převahu nedokázali využít a Motorlet si odváží tři body.

 

Zdroje:Web PFAWeb FK Motorlet Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Předně jsem samozřejmě rád, že jsme dokázali ve Štěchovicích vyhrát, protože se nám to doposud ani v jednom z ročníků nepovedlo. Nebylo to jednoduché. Komplikovalo situaci v kombinační hře hřiště, které bylo vyšší, ne úplně rovné a suché, takže se míč často zadrhával. Na druhou stranu ale v řadě jednoduchých situacích jsme si počínali dost nepřesně a technicky to nebylo ideální. Přežili jsme soupeřovu šanci, kdy po hlavičce mířili do břevna. Vzápětí, po krátké době, nás dokázal náš nový útočník Nana po individuální akci poslat do vedení. Do druhého poločasu jsme změnili trošku sestavu a ukázalo se to jako správné rozhodnutí. Přineslo nám to i druhou branku, kterou vsítil druhý z našich legionářů a oba kluci tudíš zaznamenali v našem dresu premiérové góly. Za co jsme samozřejmě rádi. Byly to navíc rozhodující a vítězné góly. Jenom doufám, že v tom budou oba pokračovat a budou přínosem. Věřím, že ostatní kluci se přidají a potvrdíme konečně body získané z venkovních hřišť, kde se na ně hodně nadřeme, potvrdíme v domácím prostředí, kde se nám dosud nedařilo.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
D. Grégr [-] - J. Košata [-] , P. Janota [-] (62. P. Nehoda [-] ) , A. Lanc [-] , L. Jakobovský [-] , O. Bicenc [-] (70. M. Štědrý [-] ) , J. Michalec [-] (85. K. Kratochvíl [-] ) , L. Novák [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (70. L. Puchmertl [-] ) , Š. Těžký [-] (62. O. Pek [-] )

FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - . Akosah [-] (90. O. Bitto [-] ) , P. Gilian [-] , J. Walter [-] (46. A. Rayan [-] ) , D. Dvorský [-] , J. Dolejš [-] , D. Krajinský [-] (46. J. Suk [-] ) , D. Žížala [-] (46. D. Scharf [-] ) , A. Fotr [-] (80. J. Hauer [-] ) , M. Rataj [-] , M. Čepelák [-]

ŽK: Š. Kučera , 66. L. Novák - 17. D. Krajinský , 61. D. Dvorský . ČK: 82. J. Dolejš .
Hráči zápasu: . Akosah .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ježek Václav - RYCHTÁR Tomáš, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích