0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 10:15

7.kolo, ČFL A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov s Admirou hráli bez gólu.


Branky


12

Bezbrankovou remízou skončilo utkání Admiry v Benešově, kde se ani jednou mužstvo nedokázalo prosadit. Utkání nenabídlo ani mnoho šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdroj: Web Admira Praha



Ohlasy k zápasu



FK Admira Praha
František Peřina - trenér: Zápas v Benešově se nám, jednoduše řečeno , nepovedl. Během dvou sezón jsme na tomto stadionu hráli třikrát a pokaždé jsme vyhráli. Soupeře jsme měli celkem dobře „načteného“, věděli jsme co na něho hrát, jak na něho hrát, ale i co od něho očekávat. Myslím, že se to v utkání ukázalo a potvrdilo. My jsme však tentokrát nepodali dostatečně kvalitní výkon. Záměrně mluvím o kvalitě, která nám v sobotu chyběla. Dopustili jsme se nebývalého množství ztrát, zkažených přihrávek, nedůrazu v soubojích a tím pádem jsme nedokázali potrestat slabiny soupeře, o kterých jsme, díky zkušenostem ze vzájemných předchozích utkání, věděli. V podstatě jsme se dostali za celý zápas pouze do dvou šancí, což je asi nejméně ze všech dosud odehraných zápasů. Pokud jsem řekl, že se zápas nám nepovedl, tak tím myslím i sebe, protože i já jsem v utkání v Benešově chyboval. Tím ale neomlouvám hráče, kteří až na Martina Kellera a Míru Horáka, zahráli všichni pod své možnosti a myslím, že i oni sami vědí, že takového soupeře jsme měli porazit. Bohužel nám přibyli další zranění, proto se budeme v týdnu soustředit na to, abychom dali dohromady hráče a síly na nedělní důležité utkání se Sokolovem.



Sestavy


SK Benešov
J. Schummer [-] - J. Vosáhlo [-] , K. Kulhavý [-] , O. Brokeš [-] , P. Srb [-] (74. T. Meszáros [-] ) , P. Roháč [-] (46. D. Dušek [-] ) , M. Tomek [-] , M. Lička [-] (90. O. Vosáhlo [-] ) , D. Pedro [-] , D. Filip [-] , Z. Vrňák [-]

FK Admira Praha
M. Keller [-] - V. Záruba [-] , M. Douděra [-] , J. Panýrek [-] (36. J. Trajhan [-] ) , J. Michálek [-] (46. M. Čermák [-] ) , V. Venc [-] , M. Čácha [-] (46. J. Mošna [-] ) , J. Martinic [-] (74. J. Mráz [-] ) , M. Fric [-] , M. Horák [-] , O. Herc [-]

ŽK: 51. O. Brokeš .
Hráči zápasu: J. Schummer - M. Keller .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Matějček Milan - MACHÝČEK Lukáš, ŠTEFAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Štěpán Koreš
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, ze vyhraje Admira, má lepší momentální formu a dlouhodobě se jim na Benešov daří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

I pres nekompletni tym Admira vyhraje

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích