Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí přidali další 3 body, po velkém boji porazili Ctiboř


Branky


15. J. Uhlíř , 30. J. Uhlíř , 40. J. Černý , 65. M. Berka , 70. J. Mertl - 5. V. Jílek , 35. P. Straka , 66. V. Jílek , 75. P. Straka
0

Domácí Studánka porazila doma Ctiboř, která dokázala v posledním kole deklasovat Zhoř 10:0. Studánka po prohře v Damnově bere další 3 body v domácím prostředí a zůstává tak na třetím místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli hosté, konec poločasu patřil ale domácím

Studánka doma přivítala Ctiboř a i když byli domácí mírnými favority, utkání měli složitější než se čekalo. Utkání bylo velmi vyrovnané a hrálo se od jedné k bráně k druhé. Byli to právě hosté, kteří se dostali do vedení. Po rohovém kopu se prosadil Václav Jílek, který tak otevřel skóre a hosté vedli 0:1. V 15. minutě se poprvé prosadili i domácí, když po nahrávce Berky dokázal srovnat na 1:1 Jan Uhlíř. Ve 30.minutě přišla akce jako z kopíráku, kdy opět po nahrávce Berky zakončil znovu přesně Jan Uhlíř-2:1. Jenže už ve 35. minutě se podařilo srovnat nejlepšímu střelci hostů Pavlu Strakovi a skóre tak bylo 2:2. Ještě před poločasem se ovšem povedl výjimečný kousek domácímu Jaroslavu Černému, který dokázal vstřelit gól přímo z rohového kopu-3:2. Do konce poločasu už gól nepadl a tak domácí po poločase vedli 3:2. 

Domácí spoléhali na brejky, které jim dvakrát vyšly

Druhý poločas domácím zdramatizoval hlavně silný protivítr kvůli nemuž domácí spíše více bránili a chtěli hrát hlavně na rychlé protiútoky. Domácí se i přesto dostali do vedení o dva góly, kdy dokázal obraně hostů utéct Marek Berka a ten se nemýlil 4:2. Jenže hosté zbraně nesložili a o minutu později dokázali snížit opět na rozdíl jednoho gólu. Po zmatku v pokutovém území dokázal druhý gól utkání vstřelit Václav Jílek-4:3. I poslední gól domácího celku byl z rychlého úniku obraně. Míč za obranu dostal Jaroslav Mertl a popáté prostřelil brankáře hostů-5:3. Hostům se v 75. minutě povedlo zkorigovat stav na 5:4, kdy se podruhé v utkání trefil i Pavel Straka, to ovšem bylo od hostů a domácích vše. Fotbalisté Studánky těsné vedení udrželi a zísakli tak důležité 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka B
Ohlasy-Studánka-Jaroslav Černý: Pro diváky opět atraktivní utkání,padlo 9 gólů.Zápas byl velmi vyrovnaný,měli jsme více štěstí v koncovce. Jinak by zápasu spíše slušela remíza nejspíš.Ctiboř má mladý perspektivní tým a myslím,že bude pomalu stoupat i v tabulce.




Sestavy


TJ Dynamo Studánka B
M. Horáček [-] - J. Sýkora [-] , L. Honzík [-] , R. Janča [-] - M. Berka [-] , Š. Štrunc [-] , P. Ráž [-] , R. Černý [-] , J. Černý [-] - J. Uhlíř [-] , J. Mertl [-] -

TJ Ctiboř
P. Devera [-] - V. Jílek [-] , P. Mička [-] , P. Schejbal [-] , J. Žemlička [-] , L. Houžka [-] , M. Vávra [-] , J. Vávra [-] , L. Svoboda [-] , P. Straka [-] , P. Kopča [-]

Místo: Studánka. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rut Jaroslav - HABRDLE Luboš (N), HOŘEJŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.