3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd porazil Zhoř 3:0


Branky


29. J. Zivčák , 60. S. Štěrba , 63. R. Miklas (p.)
0

Domácí dokázali Zhoř porazit sice o 3 branky, tolik jednoznačné utkání se v Jadruži ale nehrálo. Hosté ze Zhoře neproměnili několik šancí, což jim nakonec vyšlo draze. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí první gól vstřelili po půlhodině hry

Hosté ze Zhoře rozhodně v utkání nebyli horším týmem, ale v rozhodující fázi zakončení úplně selhali. Vytvářeli si velké šance, které ovšem gólem neskončili. Domácí tým podržela nejen obrana, ale opět svým výkonem zachránil Chodský Újezd Jiří Čepelák. Domácí se do vedení dostali ve 29.minutě, kdy po průniku obranou přesně zakončil Josef Zivčák-1:0. Kdyby hosté proměňovali alespoň polovinu šancí, mohli v utkání i vyhrát. Hosté šli sami na brankáře Čepeláka, jednou bránu vůbec netrefili, o chvíli později vytáhl skvělý zákrok Čepelák. Ke konci poločasu hosté kopali i přímý kop, který ovšem mezi tři tyče nedostali. První poločas tak vyhráli domácí 1:0, i když po pravdě domácí můžou být rádi, že v poločase neinkasovali. 

 

Druhý poločas byl vyrovnanější, góly ovšem dávali jen domácí

V druhém poločase se hrál pohlednější fotbal. Hosté chtěli utkání vyrovnat a vytvářeli si i šance. Ovšem stejně jako v prvním poločase skončilo vše buď mimo bránu, nebo u brankáře Čepeláka. V 60. minutě to byli domácí, kdo vstřelil další gól. Na 2:0 střelou z šestnáctky zvýšil Stanislav Štěrba. Sotva hosté rozehráli, inkasovali potřetí. Po nedovoleném zákroku Zhořských kopali domácí penaltu. Střídající Miklas si postavil míč a svým premiérovým zásahem zvýšil na 3:0. Do konce utkání se ovšem více nestalo a domácí tak získali další výhru za skóre 3:0. Fotbalisté Zhoře ovšem rozhodně byli Chodskému Újezdu vyrovnaným soupeřem a zahráli jedno z nejlepších utkání v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd B
Ohlasy-Chodský Újezd-Jiří Čepelák: Nehráli jsme vůbec dobře, přizpůsobili jsme se hře hostujícího týmu.

TJ Jiskra Zhoř
Ohlasy- Zhoř- Jaroslav Vraný: I když opět bez výhry, musím říct, že jsme podali nejlepší výkon od začátku sezóny. Je třeba pochválit celé mužstvo ač v okleštěné sestavě podalo dobrý výkon.



Sestavy


TJ Chodský Újezd B
J. Čepelák [-] - P. Tomek [-] , J. Zivčák [-] (60. R. Miklas [-] ) , P. Štěrba [-] - P. Dovzhansky [-] (46. K. Louženský [-] ) - P. Pikl st. [-] - J. Šroubek [-] , M. Hollý [-] , M. Pechr [-] , S. Štěrba [-] , P. Zušťák [-] (46. M. Founě [-] )

TJ Jiskra Zhoř
S. Vozabule [-] - G. Gabriš [-] , M. Pleško [-] , J. Vraný [-] , J. Janeček [-] , M. Dub [-] , M. Sobíček [-] , K. Machovský [-] , L. Hakel [-] , D. Kuchár [-] , M. Bureš [-]

Místo: Horní Jadruž. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Volák Vítězslav - PIKL Ladislav (N), PIKL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.