Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hošťka se dokázala sejít v hojném počtu i bez 5 lidí, Chodovka opět ztratila


Branky


0

Domácí Hošťka nedohrála v pondělí utkání v Částkově, hlavně díky zkratu některých hráčů, kteří dostali červenou kartu a částečné pozastavení činnosti. Ovšem i bez pěti spoluhráčů dokázali v klidu udolat mužstvo Chodové Plané a získat tak další tři body. Hosté se propadají tabulkou dolů, momentálně se nachází na 11. místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hošťka rozhodla utkání již v první desetiminutovce

Hostující tým přijel do Hošťky oslaben o zkušenější hráče z A mužstva a od začátku utkání to bylo znát. Již v 5. minutě otevřel skóre Jiří Chvástecký, který tak jako první překonal brankáře hostů. Na další gól nemuseli diváci čekat ani minutu, po chybě v rozehrávce hostů zvýšil Jan Hečko-2:0. V okamžiku, kdy běžela 10. minuta utkání se do dalšího brejku utrhl opět domácí Jan Hečko a zvýšil tak na 3:0 pro domácí. Ani rychle inkasované 3 góly ovšem hostujícímu celku nestačili a ve 20. minutě využili opět zaváhání hostů fotbalisté domácího celku. Domácí Josef Peňák za sebe nechal obranu hostů a střelou k tyči zvýšil na 4:0. Domácí dohráli první poločas převážně na půlce hostujícího týmu a i když do poločasu už branku nedali, měli po první půli náskok čtyř branek. 

Hostům se podařilo nakonec přeci jen skórovat

Druhý poločas se už ani jeden tým do ničeho velkého nehrnul. Domácí si s přehledem hlídali vítězství a vytvářeli si i šance. V 65. minutě byl v pokutovém území hostů faulován jeden z útočících hráčů domácích a rozhodčí odpískal penaltu. Penaltu si připravil brankář Kelner, proměnil a zvýšil tak na 5:0. V 70. minutě se domácí prosadili pošesté a naposledy, kdy s pomocí teče skóroval Jakub Hečko a upravil tak na 6:0. I hosté se dočkali svého prvního a vlastně i posledního zásahu v utkání, když se trefil Gerhard Seitz.-6:1. Gólů v utkání již více nepadalo a domácí tak získali důležité 3 body. 



Sestavy


Inter Hošťka
O. Kelner [-] - L. Valuš [-] , R. Hečko [-] , J. Chvástecký [-] , J. Hečko [-] , J. Hečko [-] , M. Javorský [-] , T. Peňák [-] , J. Peňák [-] , P. Pokorný [-] , A. Zeman [-]

TJ Slavoj Chodová Planá B
V. Havlík [-] - G. Seitz [-] , S. Suk [-] , J. Ščasnár [-] , P. Sčasnár [-] , Z. Rolko [-] , M. Matys [-] , M. Černohorský [-] , M. Mastný [-] , S. Hybšt [-] , L. Hybšt [-]

Místo: Hošťka. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rut Jaroslav - SVOBODA Pavel (N), CINGROŠ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.