P. Chval 29.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 14:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bernartice podruhé v řadě bez bodů, Chodovka brala všechny body


Branky


29. P. Chval
0

Hosté z Bernartic byli v tomto utkání mírnými favority. Domácí byli ovšem posíleni o hráče z A mužstva a tak realita byla jiná. Jeden gól kapitána Pavla Chvala rozhodl celé utkání ve prospěch domácího týmu. Hosté po poslední prohře doma se Studánkou ztratili i v utkání s Chodovkou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zvládli lépe domácí

Domácí vlétli do utkání se vším všudy a ukazovali hostům, že je nečeká jednoduchý zápas. Byli lepší v osobních soubojích, důraznější na míči, což se projevilo i na obraze hry. Domácí hráči dělali hostům velké problémy, ovšem mnoho šancí skončilo u brankáře hostů. Štěstí ale nevydrželo hostům dlouho, po necelé půlhodině utkání udělali hosté chybu v rozehrávce, čehož dokázal využít kapitán domácích Pavel Chval-1:0. Do konce poločasu předvedli domácí ještě několik slibných šancí, ale gól diváci do poločasu už neviděli. 

Druhý poločas byl více vyrovnaný, gól ale nepřinesl

Druhý poločas nabídl pěkný fotbal na obou stranách. I hosté začínali mít více ze hry, přesně kombinovali a dostávali se do gólových šancí. Druhý poločas byl hlavně v režii brankářů-na straně domácích skvěle likvidoval šance Galba, který si ze zápasu odnesl čisté konto. V bráně hostů v druhém poločase za záda nepustil gól ani Bachroň a tak utkání skončilo lépe pro domácí, kteří berou 3 body za gól Chvala.  



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bernartice
Ohlasy- Bernartice- Jakub Klinka: Do utkání jsme vstupovali s jasným cílem a to naplno bodovat ale realita byla odlišná.Domácí tým nám nechtěl dát nic zadarmo což se projevilo hned od úvodního hvizdu. Domácí tým si zasloužil zvítězit za svojí aktivitu až do posledních minut zápasu.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá B
F. Galba [-] - R. Krejza [-] (46. M. Matys [-] ) , P. Chval [-] , R. Seitz [-] (66. M. Černohorský [-] ) , R. Ovčačík [-] , J. Ščasnár [-] , P. Sykal [-] (46. R. Spěváček [-] ) , S. Hybšt [-] , P. Gerneš [-] (46. M. Mastný [-] ) , K. Gerneš [-] , Z. Kutička [-]

TJ Sokol Bernartice
J. Bachroň [-] - M. Šika [-] , J. Hofman [-] , J. Chmelíř [-] - J. Klinka [-] , A. Novák [-] , Š. Szitaš [-] - K. Moravec [-] (46. M. Bogaš [-] ) - Z. Tvrzický [-] , O. Moos [-] , P. Pinta [-] (77. J. Kocourek [-] )

ŽK: 59. R. Seitz , 62. M. Matys , 92. S. Hybšt - 23. Z. Tvrzický , 69. J. Hofman , 79. A. Novák .
Místo: Chodová Planá. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Volák Vítězslav - PLECITÝ Jan (N), ŠIKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.