4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí udolali Ctiboř čtyřmi góly


Branky


18. J. Zivčák (p.) , 46. J. Zivčák , 56. S. Štěrba , 81. L. Kozák
0

Ctiboř přijela do Jadruže jen v jedenácti lidech a to poznamenalo i jejich výkon. Domácí se dostali do středu tabulky, zato Ctiboř se propadla na předposlední místo před Zhoř. Utkání i za stavu 4:0 pro domácí nebylo tak jednoznačné jak napovídá výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl jeden gól z penalty

Domácí po nepříliš přesvědčivých výkonech a debaklu v předchozím kole na hřišti Tisové přivítali na svém trávníku Ctiboř, která se od začátku sezóny hodně trápí, což potvrdila i v utkání na hřišti Chodského Újezdu.Hosté si vytvářeli od úvodu slibné šance. Dostávali se do brejkových situací, ale pokaždé vyhořeli na skvěle chytajícím Čepelákovi. Utkání otevřel v 18. minutě kapitán domácích Josef Zivčák, který zahrával pokutový kop a otevřel tak skóre utkání-1:0. Domácí do utkání přivedli také mnoho dorostenců a právě mladí táhli výkony domácího celku. Do konce poločasu však další gól nepadl a tak utkání bylo před druhým poločasem otevřené i pro hosty. 

Domácí přidali ještě 3 góly a ovládli utkání

Se začátkem druhého poločasu přišel i gól. Již ve 46. minutě se prosadil Zivčák a skóre bylo 2:0. V 55. minutě navýšil skóre domácích Stanislav Štěrba a domácí vedli už 3:0. Hosté ovšem nebyli horším týmem, ale všechny své vyložené šance zahazovali a proto gól nevstřelili.  Před koncem utkání se prosadil ještě mladý útočník domácích Luděk Kozák a upravil tak skóre na konečných 4:0. Mezi hostujícími hráči by jsme těžko jen hledali někoho, kdo by si zasloužil výkonem stát se hráčem zápasu. Na straně domácích ovšem není o čem diskutovat, mnoho šancí hostů skončilo právě na brankáři Čepelákovi, který odchytal velmi dobré utkání a připsal si první nulu v sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd B
Ohlasy-Chodský Újezd-Jiří Čepelák: Utkání bylo velmi vyrovnané, ale hosté nebyli schopni dát gól a proto jsme vyhrály my, výborně zahráli i dorostenci.




Sestavy


TJ Chodský Újezd B
J. Čepelák [-] - J. Zivčák [-] - J. Fabo [-] , M. Pechr [-] (46. P. Tomek [-] ) , P. Dovzhansky [-] (46. R. Liška [-] ) , P. Mikota [-] , J. Zivčák [-] - S. Štěrba [-] , L. Kozák [-] , P. Pikl st. [-] , M. Hollý [-] -

TJ Ctiboř
P. Devera [-] - M. Gangur [-] , M. Vávra [-] , J. Vávra [-] , L. Svoboda [-] , P. Schejbal [-] , P. Straka [-] , P. Kopča [-] , V. Jílek [-] , T. Hanus [-] , T. Bláha [-]

ŽK: 65. S. Štěrba .
Místo: Horní Jadruž. Počet diváků: 27. Rozhodčí: Požárek Zdeněk - TREJBAL Martin (N), HANUS Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.