3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Halže je stále bez prohry, nezastavila je ani Tisová


Branky


0

Po posledním kole, kdy Halže doma dokázala odvrátit nepříznivý výsledek proti Chodskému Újezdu a vyhrála 5:3, přijelo na jejich trávník další silné mužstvo.
Tisová dokázala v posledním kole smést doma béčko Chodové Plané 5:0 a proto se čekalo, že utkání Halže s Tisovou bude mít co nabídnout.

Nakonec z velmi vyrovnaného utkání vyšli hosté bodově naprázdno a domácí Halže tak je prozatím jediným týmem bez ztráty bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól i příliš nepřesností určili skóre prvního poločasu

Sotva zápas začal, hosté faulovali na polovině hřiště domácího hráče.V 2.minutě po rozehrání přímého kopu dokázal na zadní tyči hlavou zakončit kapitán domácích Petr Hotový a brankář Haník byl bez šance.-1:0.

Tisová se dlouho s obdrženým gólem nedokázala srovnat, kazili jednu přihrávku za druhou- nejspíš z nervozity a z rychle obdrženého gólu. Ovšem kolem 30. minuty se Tisová vzchopila a začala si vytvářet i šance, jednu z nich proměnil ve 39. minutě Igor Balash-1:1.

Ovšem stejně dobře, jako domácí zápas začali, tak ho i ukončili- Po rohovém kopu se balón odrazil na hranici velkého vápna, kde čekal Aleš Dokoupil, který s pomocí hostujícího záložníka dopravil míč za záda brankáře Haníka-2:1.
Tisová byla celý první poločas vyrovnaným soupeřem Halže, ovšem skvělý začátek i konec poločasu určil skóre 2:1 pro domácí.

Výborný brankář Božek stál za výhrou Halže

Druhý poločas se hrál nahoru dolů- Ale vždy na konci akcí stál výborný brankář,ať na domácí straně Zdeněk Božek, nebo na straně druhé Pavel Haník.
Tisová ovšem byla týmem, který měl v druhém poločase více ze hry a domácí za vítězství mohou poděkovat Božkovi, který je zachránil od inkasování dalších gólů.
Když nepřekonala brankáře Tisová, stalo se tak na druhé straně, na konečných 3:1 upravil opět po standardní situaci v 85.minutě Miroslav Božek a o vítězi utkání bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - J. Typovský [-] , L. Goubej [-] , P. Hotový [-] , M. Soukup [-] , M. Matoušek [-] , M. Matoušek [-] (75. L. Kormoš [-] ) , A. Dokoupil [-] , J. Horák [-] , M. Božek [-] (86. L. Zajíc [-] ) , J. Božek [-]

TJ Zetor Tisová
P. Haník [-] - D. Gabčo [-] , L. Šalacha [-] (24. V. Bartuška [-] ) , T. Kozák [-] - R. Radocha [-] (73. V. Kanta [-] ) , D. Fitsek [-] , J. Šroub [-] (63. M. Foltas [-] ) , V. Pryvrattskyi [-] , V. Rott [-] - P. Gabčo [-] - I. Balash [-]

ŽK: 37. V. Rott , 44. P. Haník , 68. R. Radocha .
Místo: Halže. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Volák Vítězslav - PÝCHA Jakub (N), BURIAN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.