Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hraničář se o body připravil vlastními chybami


Branky


0

I utkání Ctiboře s hostujícím Částkovem slibovalo pěknou podívanou. Hráči Částkova po chybách v obraně přišli o dva body a po nevydařeném penaltovém rozstřelu se musí spokojit s jedním bodem. Domácí zaznamenali první výhru na domácím trávníku hlavně díky Mirkovi Gangurovi, který se blýskl hattrickem a odpoutali se ode dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší nástup do utkání předvedli domácí

Mírnějším favoritem utkání byli hosté z Částkova, jenže už v 8. minutě při vlastním útoku ztratili hosté míč a z rychlého protiútoku skóroval Mirek Gangur-1:0.

Po inkasovaném gólu se probrali i hráči Částkova, když ve 22.minutě překonal brankáře domácích Milan Treflík-1:1. Vstřelený gól ještě více nabudil hosty a po necelých 10 minutách  po autu kapitána Hrabovského překonal brankáře Petr Jakubec-1:2.

Bohužel smolný zápas to byl pro obranu Částkova, která po další chybě dovolila ve 39. minutě skórovat podruhé Mirku Gangurovi-2:2.

První poločas více nepřinesl a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Druhý poločas začali opět lépe domácí

Druhý poločas začal ve velkém stylu, již v 50.minutě se do vedení dostala domácí Ctiboř, opět po rychlém protiútoku skóroval Mirek Gangur-3:2.

S hosty to nevypadalo příliš dobře, snažili se překonávat brankáře domácích Cízla, který v druhé polovině utkání chytal opravdu skvěle.
Když už to vypadalo,že si domácí udrží všechny tři body, zaúřadoval podruhé v utkání v 90.minutě utkání Milan Treflík-3:3.
Utkání tedy skončilo nerozhodně a tak se muselo rozhodnout až v penaltových kopech. 

Domácí Ctiboř přeci jen brala více bodů

V penaltovém rozstřelu se ještě rozděloval jeden bod k dobru, ten po lepším výkonu v penaltách získali domácí ze Ctiboře a hosté z Částkova se tak museli spokojit s jedním bodem.



Ohlasy k zápasu


TJ Ctiboř
Ohlasy-Ctiboř-Tomáš Hanus: Nastoupil jsem do utkání až ve druhém poločase, ovšem utkání bylo velmi vyhecované a náš tým je s předvedenou hrou velice spokojený.l

TJ Hraničář Částkov B
Ohlasy-Částkov-Roman Hrabovský (kapitán): Čekali jsme jasnou výhru,ale soupeř nás svou důrazností příliš k ničemu nepustil. Nepodali jsme takový výkon, jaký by jsme chtěli ani mě se zápas moc nevydařil, jako útočník jsem nedal ani gól což mě mrzí.Výkon nebyl tak kvalitní jak bych očekával.



Sestavy


TJ Ctiboř
T. Kůstka [-] - L. Svoboda [-] , R. Vrbka [-] , J. Vávra [-] , M. Vávra [-] , P. Straka [-] , P. Schejbal [-] , V. Jílek [-] , L. Houžka [-] (46. T. Hanus [-] ) , M. Gangur [-] (58. T. Bláha [-] ) , M. Gangur [-]

TJ Hraničář Částkov B
O. Cízl [-] - L. Lebeda [-] - R. Hrabovský [-] , D. Plincelner [-] - M. Špaček [-] - M. Trefilík [-] , M. Špelina [-] , D. Belliak [-] , J. Říha [-] , T. Kopecký [-] , P. Jakubec [-]

Místo: Ctiboř. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Friedenberger Karel - HOŘEJŠ Jaroslav (N), SVOBODA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.