2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 10:15

3.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brozany smazaly dvougólovou ztrátu v Hradci Králové a nakonec vyhrály


Branky


12. V. Baloun , 15. F. Kubala - 22. M. Jindráček , 64. C. Chukwuma , 75. D. Šup (p.)
5

Po čtvrthodině vedlo béčko Votroků 2:0, nakonec skončilo bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start Votroků

Domácí mladíci vstoupili do utkání aktivněji a odměnou jim byla branka ve 12. minutě, kterou vstřelil po Kejřově centru z přímého kopu hlavou Vojtěch Baloun. O chvíli později, v 15. minutě již vedli Votroci o dvě branky po ose Baloun - Rezek - Kejř poslední jmenovaný vystřelil, gólman Havránek zvládnul míč s obtížemi vyrazit, ale k dorážce se na velkém vápně dostal Filip Kubala, který propálil vše, co mu stálo v cestě a míč skončil v síti. Ve 22. minutě se do první vážnější akce dostali hosté, Krátký poslal krásný centr do vápna a Martin Jindráček se hlavičkou nemýlil a upravil na 2:1. Hra se tímto momentem vyrovnala a bojovalo se ve středu hracího pole bez šancí až do poločasové přestávky.

Brozany otočily skóre

Brozany byly od počátku druhé půle častěji na míči a domácí hráli pouze na rychlé protiútoky. Domácí brankář Dunda čelil hned několika pokusům hostujích hráčů. Domácí přesto mohli své vedení navýšit. Po hodině hry prchnul obráncům Firbacher, ale Havránek jej vychytal, to samé o dvě minuty později Kubalu, se kterým se také střetl tváří v tvář. Hektické okamžiky pokračovaly na druhé straně. Běžela 64. minuta kdy po neproměněném nájezdu Kubaly vyrazili dopředu hosté a Chukwudi Chukwuma, který byl na hřišti sotva pět minut, z otočky srovnal na 2:2. V 75. minutě domácí hráč ve vápně fauloval Šupa a byla nařízena penalta. Té se chopil sám faulovaný Dominik Šup a bezpečně ji proměnil, 2:3. Vyrovnávací branku mohl vstřelit Kubala, ale hlavičkou neuspěl, a tak si hosté vybojovali tři body.

 

Zdroj: Web FC Hradec Králové

Redakčně upraveno.



Sestavy


FC Hradec Králové B
R. Dunda [-] - J. Rezek [-] (75. L. Hájek [-] ) , M. Leibl [-] , F. Kubala [-] , V. Baloun [-] , M. Kejř [-] , M. Kadrmas [-] , F. Firbacher [-] (68. M. Hlaváč [-] ) , D. Bičiště [-] (75. J. Jonáš [-] ) , J. Vobejda [-] , F. Zámečník [-]

SK Sokol Brozany
J. Havránek [-] - V. Gebert [-] (59. C. Chukwuma [-] ) , P. Výborný [-] , D. Schettl [-] (14. O. Kolařík [-] ) , V. Pardubský [-] , P. Tichý [-] (46. M. Studecký [-] ) , M. Krátký [-] , M. Jindráček [-] , D. Šup [-] , T. Bubeníček [-] , J. Bechyně [-]

ŽK: 7. F. Zámečník , 27. J. Vobejda , 58. M. Kejř .
Hráči zápasu: M. Jindráček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - KUBEC Václav, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: David Petrus
Tip experta: remíza

Brozany teď porazily doma Přepeře a myslím, že bez bodu neodjedou ani z Hradce. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích