Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 16:30

2.kolo, Divize F, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov přetlačil Bohumín


4

Fotbalisté SK Jiskra Rýmařov v sobotu rozehráli nový soutěžní ročník Moravskoslezské Divize F. Jejich prvním soupeřem byl Bospor Bohumín. Ačkoliv v průběhu 1. poločasu vedli svěřenci Milana Furika nad svým soupeřem již o tři branky, nakonec z toho bylo pořádné drama do posledních vteřin.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rýmařov vedl o dvě branky

V úvodní čtvrthodině se oba soupeři vzájemně oťukávali. Za zmínku stojí snad jen reflexní zákrok brankáře Baroše po nepříjemné střele jednoho z útočníků Bohumína ve 4. minutě.

Jiskra se gólově prosadila hned ze své první příležitosti v utkání. Michal Furik rozehrál přímý kop, odcentroval do skrumáže před brankou, kde si na míč vyskočil nejvýše Jan Kolísek, jenž se hlavou trefil podobně jako před 14 dny v pohárovém utkání proti Uničovu.

Veseleji bylo v Rýmařově v minutě 38., kdy záloha Jiskry po pěkné kombinaci rozebrala obranu Bohumína. Po ose Jiří Furik – Pavel Jeřábek – Michal Furik dopravil míč do sítě posledně jmenovaný, který střelou na vzdálenější tyč nedal brankáři Sztefkovi šanci.

No a když ve 42. minutě Pavel Kučera pěkným centrem za obranu vyslal do úniku Petra Navrátila, který přinutil potřetí v utkání lovit brankáře hostujícího týmu míč ze sítě, vypadalo to na pohodovou výhru domácí Jiskry. Dobrý dojem z prvního poločasu překazila hned následující situace, kdy obrana Jiskry nebyla schopna odvrátit míč a po sérii odrazů dopravil míč šikovně do sítě Strojek.

Bohumín pouze snížil

Jiskra se do svého soupeře zakousla hned zkraje druhého poločasu. Tříbrankové vedení mohl vrátit na stranu Jiskry vrátit hned ve 46. minutě Václav Konečný, který se na hranici šestnáctky dostal k odraženému míči, ale ranou první bohumínskou bránu netrefil. Mířil vysoko nad břevno. V následující minutě netrefil po centru z pravé strany od Pavla Kučery hlavičkující Navrátil.

To však bylo na dlouhé minuty ze stranu Rýmařova vše a iniciativu na hřišti postupně přebrali hráči Bohumína. Ti si však vytvořili pouze územní převahu. Brankáře Baroše i díky pozorné obraně Jiskry nebyli schopni vážněji ohrozit. Byla to tak Jiskra, která mohla v 63. minutě přidat další branku po individuální akci Pavla Jeřábka, který se kličkami zbavil několika bránících hráčů včetně brankáře, ale již nedokázal míč umístit do odkryté brány.

V 74. minutě prošla Navrátilova přihrávka za obranu na Jiřího Furika, který se napřáhl ke střele, ale gólovou radost mu hokejově zneškodnil brankář Sztefka. K Furikovi se ještě následně odrazil míč, který Jirka pohotově přihrál na volného Jeřábka, ten však na míč těsně nedosáhl.

Gólem neskončila ani akce ze 70. minuty, kdy Pavel Kučera prošel přes obranu Bohumína, přihrál za sebe na Navrátila, jehož střela šla mimo tři tyče. Zdálo se, že Jiskra dohraje zápas v klidu. Přesto ještě Bohumín v nastaveném čase dokázal vykřesat jiskřičku naděje, když se prosadil Václavíček.

 

zdroj: https://www.jiskrarymarov.com/aktuality/detail/659-jiskra-na-uvod-zdolala-silny-bohumin-3-2



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
L. Baroš [-] - J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] , V. Konečný [-] , P. Kučera [-] , J. Kocúr [-] (66. P. Kršek [-] ) , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , P. Jeřábek [-] , J. Furik [-] , P. Navrátil [-] (86. D. Furik [-] )

FK Bospor Bohumín
M. Sztefka [-] - M. Sporysz [-] , O. Václavíček [-] , R. Košťál [-] , J. Stošek [-] - V. Malysz [-] (73. M. Kvapil [-] ) , P. Bloksch [-] , F. Hanus [-] , D. Palej [-] , O. Strojek [-] (54. L. Ptáček [-] ) - M. Halaška [-] (66. J. Ferenc [-] ) -

ŽK: 57. O. Václavíček , 61. R. Košťál , 75. D. Palej .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: GREČMAL Michal - POSPÍŠIL Pavel, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Tady budu věřit domácímu prostředí, takže tipuji 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích