1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 16:00

23.kolo, Divize F, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čtyřnohý výtržník narušil utkání


Branky


17. M. Musila - 36. P. Linet , 69. F. Nízký , 85. T. Stašák , 93. M. Antl
8

Ve 23. Kole přivítala Polanka na domácí půdě FK Šumperk. Do utkání vstoupili sice lépe polanští, ale nakonec s průběhem vůbec spokojeni být nemohli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyhrocený závěr poločasu

V úvodu utkání se hosté pokoušeli o střelecké pokusy, dvakrát měli dokonce šumperští k dispozici standartní situace. Jenomže tyto pokusy na bránu nemířili. První příležitost domácích přišlo okolo 13. minuty, z rohového kopu ale hlavička jednoho z hráčů skončila mimo bránu hostí. O čtyři minuty později se už domácí mohli radovat, když po rychlé akci po pravé straně přišel ostrý souboj o míč, po kterém se k míči dostal Martin Musil, ten nakonec překonal brankáře Bílého. Po 25. minutě se pokoušel najít Elšík pasem za obranu Šidlíka, bohužel pro hosty celou situaci přečetl brankář Fabisz. Domácí si následně vytvořili slibnou příležitost, když po sporné ruce rychle otočili hru, ale finální přihrávku skvěle zablokovali vracející se hráči Šumperku. Srovnat stav utkání se povedlo šumperským, když po dobrém nákopu Bílého sklepl míč Strnad na Petra Linetu a ten z dálky zakončil přímo k tyči – 1:1. Závěr poločasu byl hodně emotivní, nejen že skvělé zákroky předvedl brankář Fabisz, ale následně došlo i k pár ostrým zákrokům a slovním přestřelkám. Do šaten se i přesto odcházelo za vyrovnaného stavu.

Skvělé střídání

Do druhého poločasu neudělal ani jeden z týmů žádnou změnu. Domácí hned z úvodu poločasu se snažili soupeře zatlačit a nakonec z toho vytěžili střelecký pokus zpoza vápna, který si Bílý pohlídal. Ve druhé části se velmi činila obrana Šumperka, která pokrývala všechny balóny mířící za ní. Zápas se postupem času měnil spíš v soubojovou hru. Po hodině hry udělal trenér hostů dvě změny, do hry se místo Linety a Elšíka podíval Strašák a Skalský a tato výměna nakonec přinesla ovoce. V 63. minutě vyslal Strnad dalekonosnou ránu z nějakých 35. metrů a provětral pořádně rukavice Fabisze. Následně brankář Polanky zrovna jistý zákrok nepředvedl a tak to za něj nakonec musela hasit obrana, která po rohovém kopu odvracela balón ven z vápna. Po několika dalších šancích se mohli konečně šumperští radovat. Z levé strany rozehrálo akci duo Horký, Strašák a druhý jmenovaný našel ve vápně nikým nepokrytého Nízkého a ten z voleje propálil míč až do brány – 1:2. Hned o chvíli později mohli hosté navýšit, ale Strašák nastřelil pouze břevno. Trošku úsměvné chvíle přinesl poté čtyřnohý narušitel, který vběhl na hřiště. Hned poté co si majitel svého psa odchytil se zrodila krásná akce hostů, Martin Skalský podržel na pravé straně míč, zbavil se obránce a poslal do vápna nádherný centr na který si naběhl Tomáš Strašák a z volej nedal Fabiszovi šanci – 1:3. Domácí na toto nedokázali reagovat a v nastaveném čase už jen upravil Antl na 1:4.



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
A. Fabisz [-] - A. Leibl [-] , D. Berek [-] , T. Kirschner [-] (87. A. Kuboš [-] ) , P. Hluchý [-] , P. Vachník [-] (74. K. Rozsypal [-] ) , D. Badošek [-] (87. A. Kisza [-] ) , L. Tížek [-] , M. Musila [-] (65. J. Paprskář [-] ) , E. Hon [-] , A. Podešva [-]

FK Šumperk
R. Bílý [-] - M. Antl [-] , P. Strnad [-] , F. Nízký [-] , M. Elšík [-] (60. M. Skalský [-] ) , M. Horký [-] , P. Linet [-] (60. T. Stašák [-] ) , M. Šidlík [-] (80. J. Slatinský [-] ) , M. Smrž [-] , Y. Ostrovka [-] (86. T. Morong [-] ) , D. Liďák [-]

ŽK: 49. P. Hluchý , 59. T. Kirschner - 27. M. Antl , 44. M. Šidlík , 58. P. Strnad .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: JANEČEK Jan - PROSKE Zbyněk, GANAJ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích