2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 17:00

2.kolo, Divize F, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant porazil béčko Karviné


Branky


4

Kdyby sezona začínala až za dva týdny, trenér Martin Šrámek by se určitě nezlobil. Dlouhodobá zranění spousty hráčů mu zcela rozbila předsezónní přípravu, i proto s napětím sledoval před utkáním s Karvinou B svůj mobil, zda mu neoznámí další hráč, že má nějaké zdravotní trable.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frýdlant vedl o dvě branky

O tom, kdo je favoritem střetnutí tak nebylo pochyb. První obrovskou příležitost si Karvinští vytvořili v 19. minutě, kdy po centru na zadní tyč prováhal svou šanci Křižák. V tomto případě platilo pořekadlo nedáš/dostaneš. Z protiútoku jsme dostali možnost zahrání rohového kopu a po Indrově pasu se na zadní tyči prosadil hlavou Velička - 1:0. Srovnáno mohlo být o osm minut později, kdy se ochotně k zemi skácel hostující kapitán Hejda a pískala se penalta. K jejímu zahrání se postavil Brzóska, ale brankář Prepsl jeho pokus fantasticky zneškodnil. Ve 41. minutě jsme kopali další roh. Tentokráte míč poslal do soupeřovy šestnáctky Wludyka. Hosté odvrátili pouze ke Stýskalovi a do jeho střely stačil vložit ještě svou nohu Petr Literák. Míč změnil směr a namířil si to přesně za záda karvinského gólmana – 2:0. Vzápětí nás výborným zákrokem znovu podržel Prepsl, když tentokráte vytáhl reflexivní zákrok proti Zychově zakončení.

Karviná pouze snížila

Po změně stran si Karviná vytvořila velký tlak, kluci na hřišti ale srdnatě bojovalo. Co už naší obranou prošlo, tak zneškodnil vynikající Prepsl. Třeba jako v 59. minutě kdy frýdlantský gólman chytil nepříjemnou střelu střídajícímu Římankovi. O deset minut později jsme už ale kapitulovali. Centr Kuči z pravé strany prošel až k Brzóskovi, který přízemní střelou snížil na 2:1. V 81. minutě mohl nervózní a bojovný duel rozhodnout Svatonský, který se z brejku snažil o zakončení technickou střelou, míč však skončil jen na břevně. Když jsme pak přečkali i dvouminutové nastavení, mohla vypuknout nefalšovaná radost z vítězství.

 

zdroj: http://1bfk.cz/new/2021/08/08/za-vyhrou-s-favoritem-stoji-standardky-a-vykon-golmana-prepsla/



Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - B. Velička [-] (84. D. Fromelius [-] ) , M. Milar [-] (17. P. Stýskala [-] ) , O. Škorik [-] , M. Indra [-] (84. D. Plucnara [-] ) , J. Wludyka [-] , R. Šafner [-] , P. Soukup [-] (63. J. Svatonský [-] ) , P. Literák [-] , D. Marek [-] , M. Švrček [-]

MFK Karviná B
J. Ciupa [-] - K. Zych [-] , M. Bielan [-] , T. Jursa [-] (33. J. Hrušovský [-] ) , M. Šindelář [-] , P. Brzóska [-] , S. Křižák [-] (46. D. Římanek [-] ) , J. Teplan [-] , P. Buzek [-] (46. D. Kuča [-] ) , J. Hejda [-] , S. Kokovas [-]

ŽK: 31. P. Soukup , 47. M. Indra , 56. O. Škorik , 81. O. Prepsl , 87. J. Wludyka , 92. J. Svatonský - 87. D. Římanek .
Počet diváků: 423. Rozhodčí: NOVÁK Radek - ŠUJAN Stanislav, JANEČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra hostů

Béčko Karviné si tři body nenechá vzít.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů