4:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy na penalty porazily Skomelno a vyhouply se do klidného středu tabulky


Branky


0

Až penaltový rozstřel musel rozhodnout duel mezi rezervou Volduch a Skomelnem, domácí mužstvo tahalo v zápase za kratší konec, nakonec však s trochou štěstí získalo bod navíc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fkvolduchy.wz.cz

Poslední Skomelno s jedním bodem dorazilo v neděli odpoledne do Volduch. Béčko FK dvěma výhrami v řadě opustilo poslední příčky přeboru a formu chtělo potvrdit i proti soupeři ze severu. Zápas toho v první půli příliš nenabídl. Hra postrádala aspoň trochu tempa a před oběma brankami se toho příliš nedělo. Promrzlí diváci si museli počkat až do závěru prvního dějství, kdy se rozvlnila síť na obou stranách. Nejprve to bylo Skomelno, které se ujalo vedení. Ve 37. minutě podniklo brejk, kterému však předcházel jasný ofsajd, bohužel pro Volduchy hra pokračovala. Skomelnští využili výhody a po překonání F. Melky v brance otevřeli skóre - 0:1! Volduchy ale dokázaly ještě do pauzy odpovědět. Ve 42. minutě Jan Černý vzal zodpovědnost na svá bedra a po propálení skomelnského brankáře bylo srovnáno - 1:1! Ve druhém poločasu se toho dělo už podstatně více, žel zpočátku nic příznivého pro Hřebenáře. V 54. minutě dostal skomelnský hráč namazáno přímo na nohu a dalekonosným pokusem překonal překvapeného Melku v brance Volduch - 1:2! Uběhla sotva minuta, obrana Volduch propadla a Skomelno šlo již do dvoubrankového trháku - 1:3! To konečně Volduchy probralo a zařadily vyšší stupeň. Hřebenáři se konečně začali více tlačit do útoku, znát byl i příchod Vaněčka, který zanedlouho trefil spojnici břevna a tyče! Další výpad Hoblíka pak zůstal nevyužit. Ze zvýšené aktivity vytěžili Voldušští pokutový kop po podkopnutí Pernici ve vápně Sokola. To se psala 63. minuta, když z penaltového puntíku bezpečně snížil opět Jan Černý - 2:3! Volduchy v této chvíli držely více míč a snažily se o vyrovnání. Netrvalo to dlouho a promrzlé "Podchlumí" jásalo. To gólman Skomelna neodhadl let balónu, u míče byl dříve Zlatohlávek, jenž jej trknul hlavou do odkryté brány - 3:3! V závěrečných minutách mohly Volduchy dokonce strhnout vedení na svoji stranu, Hoblík ale pálil z velkého vápna do tyče! Protože se po několika rohových kopech neprosadilo v posledních vteřinách ani Skomelno, přišel na řadu penaltový rozstřel. V něm za Volduchy skórovali Hoblík, L. Straka, F. Melka, J. Černý, Zlatohlávek a P. Bron, neproměnili pak Pernica s Plundrichem. Na straně Skomelna se ale neprosadili hned tři střelci, a tak druhý bonusový bod zůstal po výsledku rozstřelu 6:5 pod Chlumem. Dnes rezerva Volduch příliš nenadchla, avšak od dnešního soupeře odskočila o další bodík a může v klidu dýchat.



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy B
Pavel Bron: Vyrovnanej zápas, odpovídá tomu i skóre, ale my jsme byli šťastnější na penalty. Po poločase 1:1, druhou půli jsme začali vlažně, oni se dostali do dvou brankovýho náskoku a horko těžko jsme to dorovnávali, naštěstí se to, ale podařilo. Začali jsme se tlačil do branky, a pak naštěstí přišli góly. Byli jsme nakonec šťastnější a vyhráli jsme. Pro nás hodně důležitej zápas, jelikož soupeř byl jeden z adeptů na sestup a díky tomuhle vítězství jsme se vlastně dostali do klidnějších vod.

Sokol Skomelno
Martin Hofman: Vedli jsme, soupeř neměl moc šancí, se štěstím nám vstřelili branky a penalty jsme nezvládli. Každopádně ta penalta ze hry co byla, tak myslim, že určitě neměla být.



Sestavy


TJ Volduchy B
F. Melka [-] - J. Zeman [-] (55. P. Vaněček [-] ) , L. Straka [-] , V. Melka [-] , P. Bron [-] - R. Hoblík [-] , J. Raizer [-] (89. M. Plundrich [-] ) , J. Černý [-] - R. Pernica [-] , M. Zlatohlávek [-] - J. Straka [-] (46. F. Bron [-] )

Sokol Skomelno
M. Jaroš [-] - T. Bauš [-] (58. M. Hofman [-] ) , P. Staněk [-] , M. Rückauf [-] , P. Somolík [-] - L. Tománek [-] (87. P. Hofman [-] ) , M. Bělohlávek [-] , V. Novák [-] , V. Hašek [-] - F. Prachár [-] (68. R. Hála [-] ) , J. Med [-] -

ŽK: 78. R. Hoblík - 45. V. Hašek , 62. V. Novák , 79. L. Tománek .
Hráči zápasu: R. Hoblík .
Místo: Volduchy. Počet diváků: 40. Rozhodčí: HUCL Lukáš - KODÝTEK Václav, ŠTORKÁN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.