1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia nakonec Dačicím podlehla


Branky


11

Trápící se Slavie přivítala doma Dačice, které měli na kontě jednu výhru a jednu prohru. Ve vyrovnaném zápase však nakonec Dačicím podlehla 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí srovnali skóre, avšak hosté se během chvilky dostali opět do vedení

Oba týmy nastoupili do zápasu aktivně a chtěli se poprat o další 3 body. Šťastněji však vstoupili do zápasu hosté, kdy už ve 3. minutě dačický Beneš dorážel svou vlastní zblokovanou střelu do sítě bezmocného Mendlíka. Domácí se ovšem velmi rychle otřepali a v 8. minutě bylo srovnáno. Bravenec si navedl míč na střed vápna a nekompromisně po zemi k tyči uklidil míč do hostující branky. Za pár chvil se řítil slávistický Wejskrab sám na gólmana ovšem svou tutovku neproměnil. Což Dačice o pár minut potrestali. Z rohu se na přední tyči hlavou prosadil Votava - 1:2. Kolem 20. minuty měli domácí 2 obrovské šance na vyrovnání. Nejprve Kindermannovu hlavičku vychytal výborným zákrokem gólman Zejda a poté Dvořáček střelou zpoza vápna vyprášil rukavice pozornému brankáři hostů. Dačice hrozily hlavně z rohových kopů, jinak si šance příliš nevytvářeli. Slavie měla pár dalších náznaků, ovšem žádný nepřetavila v gól.

Hosté si udrželi vedení a brali tři body

Druhý poločas začal tlakem domácích, hosté hájící hubené vedení čekali na brejkové situace. Slavie se snažila po stranách zásobit balóny útočníky. Jedna taková akce se povedla, když sám na malém vápně zakončoval hlavou Lhoták, branku však přestřelil. Za zmínku stojí ještě hlavička Kindermanna a Wejskraba, se kterými si však pozorný Zejda poradil. Dačice vyčkávaly a nakonec se dočkaly. Po pár neproměněných tutovkách se v závěru prosadil Brtník a stanovil tak konečný výsledek jinak vyrovnaného utkání na 1:3. V sobotu čeká Slavii zápas ve Veselí a Dačice se utkají s budějovickou Lokomotivou.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): Nastoupili jsme v solidní sestavě a věřili si, že uhrajeme všechny 3 body, nicméně se tak nestalo. Chyběla nám trocha štěstí. Po dostřídání už jsme neměli síly s výsledkem něco udělat. Osobně mě velmi mrzí odvolání trenéra Orlíčka, přišel do týmu, který byl v rozkladu a moc s tím nešlo dělat. I tak bych mu chtěl za všechno poděkovat, rozhodně patří ke špičce v jihočeském kraji.

FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Úvod utkání patřil domácímu týmu, který zatím čeká na první body. Jeho aktivitu jsme však přibrzdili prvním gólem, který jsem vstřelil já. Na to Slavia zareagovala a brzy vyrovnala, ale Votava nám po rohovém kopu zase vrátil vedení. Do konce první půle jsme drželi více balon, ale příliš šancí jsme si už nevytvořili. Soupeř hrozil z rychlých brejků, ale trápila jej koncovka. I druhý poločas jsme byli lepší na balonu, stále nám však chyběl uklidňující třetí gól. Šance jsem měl já, Křivánek i Chyška. Klid nám tak přinesla až trefa Brtníka nedlouho před koncem. Domácí se sice snažili, ale v současné době asi nemají dostatečnou kvalitu. Myslím, že o naší výhře rozhodlo větší nasazení a lepší efektivita při zakončení.



Sestavy


SK Slavia České Budějovice
R. Mendlík [-] - T. Wejskrab [-] (82. J. Klíma [-] ) , P. Kindermann [-] (70. J. Papoušek [-] ) , V. Bravenec [-] , K. Dvořáček [-] (60. T. Sedláček [-] ) , R. Toman [-] , O. Kindermann [-] , P. Rajzl [-] (79. M. Frantík [-] ) , M. Slípka [-] (60. P. Lhoták [-] ) , J. Voldán [-] , M. Bohůnek [-]

FK Dačice
V. Zejda [-] - D. Křivánek [-] (88. R. Máša [-] ) , T. Zejda [-] , J. Brtník [-] , M. Votava [-] , J. Chyška [-] , J. Beneš [-] , J. Peňáz [-] (54. M. Šlápota [-] ) , R. Přikryl [-] (68. M. Moučka [-] ) , J. Vítkovský [-] (61. V. Moučka [-] ) , D. Lovětínský [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mráz Roman - KŘÍŽ Karel, HANDŠUH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Vladimír Božovský
Tip experta: výhra hostů

Slavii se vůbec nedaří a bude se chtít v domácím zápase chytit, proti ale budou Dačice, které ve svém středu mají Beneše, který těsný zápas rozhodne ve prospěch hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů