Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skomelno odolávalo, ve druhé půli však Cheznovice vstřelily pět branek


Branky


0

Skomelno v prvním poločase odolávalo náporu Cheznovic, ve druhé půli se však obranný val domácích sesypal a hosté vstřelili pět branek a jsou stále první v lize. V příštím zápase je čeká v dobré formě hrající Raková.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

fccheznovice96.wz.cz

   Do dnešního zápasu se už opět do branky FC96 vrátil Aleš Tráva. Bohužel do pole chyběli hned 4 hráči základní sestavy ,což budilo ve fanoušcích FC96 určité obavy o případný bodový zisk. V prvním poločace byli domácí hráči aktivní a hrál se vyrovnaný fotbal. Až na jednu šanci Frühaufa se cheznovičtí do šance vůbec nedostali. Na druhé straně domácí tým v koncovce také neuspěl a tak se šlo do kabin bez branek. Až v druhé půli se prosadili hosté. Hráči Skomelna fyzicky odpadli a Cheznovice převzaly otěže zápasu do svých rukou. Skóre začalo ke spokojenosti hostí narůstat na konečných 0:5. Gólman Cheznovic A.Tráva tak nadále drží čisté konto v sezóně. V příštím kole zajíždí tým Cheznovic k těžkému zápasu do Rakové,která zatím drží průběžně čtvrtou pozici v tabulce! 



Ohlasy k zápasu


Sokol Skomelno
Martin Hofman: První poločas jsme byli lepší, pak se to nějak zes*alo.

FC Cheznovice 96
Karel Hlavička: Poločas nic moc, takové upracované a druhý poločas pět gólů. Bylo to vlastně o první brance, když jsme jí vstřelili tak soupeř hodně polevil a po dalších gólech už působili hodně odevzdaně. Golman nás podržel a tým hrál dobře.



Sestavy


Sokol Skomelno
M. Jaroš [-] - T. Bauš [-] , M. Hofman [-] , P. Somolík [-] (18. P. Hofman [-] ) , M. Rückauf [-] - V. Hašek [-] , L. Tománek [-] (67. Z. Maier [-] ) , V. Novák [-] (59. P. Kotva [-] ) , M. Bělohlávek [-] - P. Staněk [-] , F. Prachár [-]

FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] (88. M. Nutil [-] ) - V. Vild [-] (75. P. Kugler [-] ) , J. Mraček [-] , J. Moulis [-] , J. Fast [-] - R. Vaník [-] , V. Soyma [-] , J. Frühauf [-] , J. Monhart [-] (63. M. Šťastný [-] ) , J. Lang [-] - K. Hlavička [-]

Místo: Skomelno. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁK František - ŠTRUNC Jan (N), MAREK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.