Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lomnice v souboji dvou týmů ze dna tabulky smetla České Velenice


Branky


29

V Lomnici nad Lužnicí se utkala dvě mužstva z nejnižších příček tabulky. Domácí tým přivítal České Velenice. Ty naposledy porazily do té doby stoprocentní Neplachov. V tomto kole ale domácímu týmu vůbec nestačily a odvezly si příděl šesti branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli o vítězství již během první půle

Domácí Lomnice vstoupila do uktání nejlépe, jak mohla. Hned ve 2. minutě utkání si vypracovala rohový kop. Centrovaný míč pak prošel netknutě celým vápnem a pak si ho našel Jiří Burda, který poslal domácí do vedení - 0:1.

 

Hosté jako kdyby byli zaskočeni rychlou brankou a vůbec se nedokázali vyrovnat hře domácích. Ti si vypracovávali další příležitosti, ale nejlepší z nich skončila pouze na tyči velenické branky. Pak zahrozili i hosté, ale s dobrým zákrokem se vytasil domácí brankář Vala.

 

Poté se ke slovu znovu dostala domácí Lomnice. Ve 35. minutě využil chybu hostující obrany Václav Melichar a zvyšoval již na 2:0 pro svůj tým.

 

A hned ve 40. minutě už byl rozdíl ve skóre tříbrankový. Po skrumáži ve vápně Českých Velenic se dostal k míči David Nosek a nekompromisně ho uklidil za záda bezmocného brankáře Marouška - 3:0.

Ve druhé půli přidali domácí další tři branky

Hosté z Českých Velenic se nedokázali dostat do hry ani po poločasové přestávce. Domácí Lomnice byla stále aktivnějším mužstvem, měla míč častěji na kopačkách, dokázala pěkně kombinovat a vypracovávala si další šance, z nichž některé i proměnila.

 

Nejprve v 65. minutě zvyšoval již na 4:0 svou druhou brankou v utkání Václav Melichar.

 

Další dvě branky si domácí schovali až do závěrečných minut. V 79. minutě vedla Lomnice útok po straně. Míč se postupně dostal až do vápna, kde byl osamocený Martin Špale a pohodlně do odkryté branky vstřelil pátý gól svého týmu - 5:0.

 

Po dalších pěti minutách domácí zopakovali totožnou akci, akorát zakončujícím hráčem byl tentokrát Dominik Fiktus. Ten uzavřel skóre na konečných 6:0 pro Lomnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Václav Nohava: "Zápas jsme začali skvěle a hned v první minutě z rohu dal první gól Jirka Burda. Pak jsme měli několik šancí, ale nastřelili jsme pouze tyč a od vyrovnání nás zachránil výborným zákrokem Ondra Vala. Naštěstí se nám v tomto utkání střelecky konečně dařilo a do poločasu jsme přidali ještě dva góly na uklidnění. Nejdříve chybu obránců využil Vašek Melichar, pak ještě ze závaru skóroval David Nosek. Druhý poločas už byl v naší režii a obrana hostů asi byla po zápase hodně unavená, protože naši hráči jim moc času k oddechu nedopřáli a dělali jim tam pěkný průvan. Hráli více kombinačně a bylo k vidění plno velmi pěkných akcí, z nichž jsme výsledek navýšili pouze o tři branky, i když šancí bylo daleko více. Postupně se trefili Martin Špale, Dominik Fiktus, kteří zakončovali útoky z křídel prakticky do prázdné branky, a svým druhým gólem Vašek Melichar."

TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: "K utkání v Lomnici jsme jeli s tím, že chceme jakkoliv bodovat. Bohužel polovina hráčů, kteří nastoupili, měla nějaké zdravotní problémy. Hned v úvodu po rohovém kopu soupeře jsme vůbec nezareagovali na míč, který přešel přes celé vápno, a domácí se ujali vedení. Náš výkon byl bez náboje a jakéhokoliv odporu. Bylo to naše nejhorší vystoupení během podzimní části soutěže. Soupeř byl ve všech činnostech lepší a my jsme si odvezli pěkný příděl. Minimálně čtyři branky jsme soupeři darovali po našich hrubých a někdy až nepochopitelných chybách. Nedá se nic dělat, musíme se soustředit na další pro nás důležité utkání. Doufám, že se kluci dají dohromady a příští utkání zvládneme."



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - D. Nosek [-] (59. M. Špale [-] ) , D. Bartoš [-] (71. L. Nohava [-] ) , P. Řehoř [-] , J. Burda [-] , M. Velich [-] , T. Vačkář [-] , V. Melichar [-] , J. Burda [-] , V. Strouha [-] (68. D. Fiktus [-] ) , T. Kabele [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - M. Jabůrek [-] , R. Mikudim [-] , P. Bambule [-] (65. K. Macho [-] ) , J. Bumba [-] , V. Samec [-] , M. Filip [-] , K. Tranduy [-] , M. Srpek [-] (46. J. Vetrák [-] ) , P. Zemánek [-] , J. Šupák [-]

ŽK: 53. P. Řehoř .
Hráči zápasu: V. Melichar - V. Samec .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Zabilka Luboš - NOVÁK Roman, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Velenice po výhře v Neplachově potvrdí svojí formu.

Tip: výhra hostů

Věřím Velenicím že vyhrají.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích