0:2
(0:2)
32. P. Švarc
35. A. Moldrzyk (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 12:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebětice vyhrály i pojedenácté


Branky


32. P. Švarc , 35. A. Moldrzyk (vl.)
30

Vedoucí a stále stoprocentní Třebětice přijely v jedenáctém kole do Horního Žďáru a nečekalo je jednoduché utkání, jelikož i domácí byli momentálně ve velké pohodě. Nakonec si ale hosté připsali už jedenáctou výhru v sezóně a drží se v pohodě v čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byl nejprve lepší domácí tým, hosté se pak ale zlepšili a rozhodli dvěma góly

Do Horního Žďáru přijel vedoucí tým soutěže Třebětice, naopak domácí byli nabuzeni třemi vítězstvími v řadě. A tak bylo k vidění pohledné utkání. Zhruba v úvodní dvacetiminutovce byli lepším týmem jednoznačně domácí a vytvořili si i více šancí.

 

Tu první měl Vojtěch Princ, kdy zakončoval ve skluzu, ale hostující brankář byl už blízko a vyrazil míč na roh. V další šanci se ocitl Jan Kubinec, který využil dlouhého výkopu domácího brankáře a hlavou dokázal přehodit hostujícího brankáře. Míč ke smůle domácích skončil těsně vedle levé tyče.

 

Poté se začali dostávat více do hry a také do šancí i Třebětičtí. V první šanci nedokázal udržet domácí brankář střelu v rukavicích, naštěstí pro něj mu pomohl vracející se David Maňour a odkopl do zázemí.

 

Poté už se ale hosté ve 32. minutě prosadili, když využili mezery mezi stopery a vyslali kolmou přihrávku na nabíhajícího Petra Švarce, který zakončil přesně na zadní tyč do protipohybu domácí brankáře - 0:1.

 

Navíc o tři minuty později si domácí dali vlastní branku, když chtěl centr Adam Moldrzyk odvrátit na roh, ale bohužel pro Horní Žďár se mu to nepovedlo a míč skončil v brance podruhé - 0:2.

 

V tu chvíli byli domácí hodně dole a v další šanci je musel zachránit brankář Rešl. Do kabin se tak šlo za vedení Třebětic 0:2.

Ve druhé půlce už branky nepadaly

Ve druhém dějství byla aktivní obě mužstva a mohlo tak klidně padnout hned několik branek. Obrany na obou stranách byly poměrně nejisté, a tak se museli činit oba brankáři, anebo útočníci netrefovali prázdnou branku.

 

Více ze hry měli v úvodu druhého poločasu hosté. Střelu z otočky Vojtěcha Habra dokázal domácí brankář vyrazit na roh. Ve druhé jeho šanci hosté vykombinovali až do prázdné branky, tu ale Vojtěch Habr z malého vápna přestřelil.

 

Hosté vstřelili i třetí branku, ta ale nebyla uznána pro ofsajd. Okolo 65. minuty se začali dostávat ke slovu zase i domácí hráči a po pěkné kombinaci se dostal do úniku Vojtěch Princ, ale branku přestřelil.

 

Poté domácí nedokázali dotlačit po závaru v malém vápně míč do branky a hosté na poslední chvíli odkopli do zámezí. Při další šanci se zaskvěl hostující brankář Urbánek, který dokázal skokem zlikvidovat hlavičku jednoho z domácích.

 

Hosté si ale své vedeni nakonec pohlídali bez inkasované branky, naopak v závěru ještě trefili tyč domácí branky. Po vítězství 0:2 si tak připsali další výhru a tři body do tabulky.

 

Report sepsal: Lukáš Rešl



Ohlasy k zápasu


SK Horní Žďár
Lukáš Rešl: "Přijel k nám vedoucí tým soutěže, my byli zase nabuzeni třemi vítězstvími v řadě. A tak bylo k vidění dobré utkání. Prvních 20 minut jsme byli lepším týmem a vytvořili si i více šancí. Poté se začali dostávat do šanci i hostující. Poté už se hosté ve 32. minutě prosadili. Navíc o tři minuty později jsme si dali vlastní branku. V tu chvíli jsme byli hodně dole. Druhý poločas byl aktivní z obou stran a mohl klidně skončit 4:4. To už obrany ani na jedné straně nefungovaly a buď museli zasáhnout brankáři a nebo útočníci minuli prázdnou branku. Více ze hry měli v úvodu druhého poločasu hosté. Okolo 65. minuty jsme se začali dostávat ke slovu i my. Hosté si ale své vedení nakonec pohlídali bez inkasované branky. Na hostech je vidět klidná hlava s teď už 33 body z 11 utkání. My naopak dnes trpěli na špatnou koncovku. Zápas to byl vyrovnaný, ale bohužel pro nás bez bodu. Teď nás čeká další těžké utkání na půdě Studené v čele s nejlepším střelcem Liborem Dvořákem, kterou poženou skvělí domácí fandové. My ale budeme bojovat a pokusíme se získat nějaký ten bod."

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch: "Další venkovní utkání nás čekal po třech výhrách rozjetý Žďár. Že to bude těžký zápas jsme ani na chvilku nezapochybovali. Potvrdilo se to do puntíku, a tak jsem rád, že to kluci zvládli za tři body. Domácí začali hodně aktivně a úvod patřil jednoznačně jim. My jsme hru poté vyrovnali a měli mírně navrch, podařilo se nám dát dvě branky a jak se ukázalo, byl to rozhodující moment zápasu. Druhé dějství jsme měli ještě dvě tutovky, nastřelili tyč, bohužel zůstalo jen u šancí, ale i tak jsme si odvezli tři důležité body."



Sestavy


SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - V. Princ [-] (81. L. Štěch [-] ) , P. Sliacký [-] , J. Kubinec [-] , A. Moldrzyk [-] (57. L. Dejmek [-] ) , P. Völfel [-] , D. Maňour [-] , L. Stejskal [-] , P. Němec [-] , K. Voldán [-] , J. Beneda [-]

FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - V. Havlík [-] , P. Švarc [-] , D. Kelbler [-] (65. V. Pokorný [-] ) , R. Tříletý [-] , P. Kelbler [-] , M. Novotný [-] , M. Kelbler [-] (68. T. Přívětivý [-] ) , V. Habr [-] , V. Lorenc [-] , D. Mašát [-] (86. V. Novák [-] )

ŽK: 66. P. Švarc .
Hráči zápasu: D. Maňour - P. Švarc .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FILÍPEK Tomáš - CHVÁLA Jan, NOVOTNÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 11:05
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 13:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 19:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 12:38

Tip: výhra hostů

Hosté vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 10:06

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 22:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 12:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 09:39

Tip: výhra hostů

H. Žďár asi rozjeté Třebětice nezastaví a tipuji jasnou 2

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2021 04:21

Tip experta: výhra hostů

Kluci z Třebětic jsou letos bez konkurence, ani Horní Žďár je nezastaví.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2021 19:36

Tip: výhra hostů

Hosté v této skupině nemají konkurenci