F. Cihla 53. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bukovsko remizovalo s rezervou Třeboně


Branky


53. F. Cihla (p.) - 58. O. Beníšek
23

V předposledním podzimním kole přivítalo Dolní Bukovsko na svém hřišti rezervu Jiskry Třeboň. Domácí poslední dvě kola prohráli a chtěli tak získat důležité body s týmem, který je na tom tabulkově podobně, hosté zase chtěli navázat na vítězství z posledního zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

V Bukovsku se potkaly dva týmy ze spodu tabulky. Domácí museli napravit zaváhání z minulého týdne, ale stále velká marodka jim nedovoluje nastoupit do zápasu s plnou sestavou. Zápas byl ovlivněn silným větrem.

 

Ovšem hned v 6. minutě zahrozil domácí kapitán David Víta, který se dostal k zakončení ve vápně, brankáře hostů ale překonat nedokázal.

 

První velkou šanci si vytvořili hosté v 15. minutě, kdy se útočník Třeboně ocitl před brankářem Brůhou, který ovšem jeho střelu z bezprostřední blízkosti dokázal chytit.

 

Ve 22. minutě se uvolnil domácí Lukáš Chochol a běžel sám na brankáře, zvolil ovšem špatné zakončení, a proto byl stav i nadále 0:0.

 

Stejně tomu zůstalo i ve 34. minutě, kdy v další šanci domácích na velkém vápně Václav Kotyza sklepl hlavou míč pro Ondřeje Malechu, který si ho zpracoval na prsa a akrobaticky zakončil. Míč však minul branku o pár centimetrů.

 

Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Ve druhé půlce vstřelily oba týmy jeden gól

Druhý poločas nabídl konečně i góly a to poměrně brzy po svém začátku. Jako první se radovali domácí, když František Cihla otevřel bez problémů skóre z penalty nařízené po faulu na Petra Zahradníka - 1:0. Nutno říci, že Třeboňští byli s rozhodnutím sudího ohledně pokutového kopu velice nespokojeni.

 

Třeboň ovšem dokázala odpovědět již 5 minut potom. Dlouhý míč do vápna si v úniku zpracoval Ondřej Beníšek a druhým dotekem dokázal balón dostat pod Brůhou až do sítě a vyrovnal tak na 1:1.

 

V 80. minutě pak mohli o svém vítězství rozhodnout hosté, ale třeboňský útočník nedokázal proměnit samostatný nájezd na brankáře od půlící čáry, a tak stále platilo nerozhodé skóre.

 

Více velkých šancích zápas nepřinesl, a proto se oba týmy po remíze 1:1 rozešly smírně.

 

Report sepsal: Jiří Matoušek, redakčně upraveno



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Jiří Matoušek: "Myslím si, že zápas skončil zaslouženou remízou. Hráli jsme dobře, ale chyběla nám finální fáze útoku, proto jsme se nedokázali dostat častěji do zakončení."

TJ Jiskra Třeboň B
Michal Rezek: "V Bukovsku vlastně pro nás těžký zápas, jelikož zaprvé nepřijeli pomezní rozhodčí, takže pískal pouze hlavní a od každého mančaftu musel někdo mávat. A zadruhé hrozný vichr, kde na otevřeném hřišti z polí tu hru úplně degradoval. Ale myslím si, že jsme byli lepší, soupeře jsme do ničeho nepustili. Přehrávali jsme je kombinačně, když jsme kvůli větru hráli po zemi a dostávali se do šancí, ale neproměnili jsme je. Druhou půli jsme začali stejně a musím říct, že potom, myslím si, že rozhodčí podlehnul tlaku domácích a písknul penaltu, která byla úplně mimo dění, mimo balón, v souboji na druhé straně, který zkrátka nemohl nikdy vidět, protože tam byl sám a ani pomezní mu nesignalizoval. Takže nikdo nevěděl, co se děje, až pak Bukovští zjistili, že kopou penaltu. Vzápětí jsme ze samostatného úniku vyrovnali na 1:1 a tak to skončilo. Ještě v 80. minutě šel náš útočník z půlky sám na gólmana a neproměnil, takže jsme mohli ještě vyhrát. Před utkání bychom bod asi brali, ale když jsme viděli, jak se to vyvíjí a jak je soupeř beznadějný, tak to bereme jako ztrátu."



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
O. Brůha [-] - F. Hruška [-] , P. Zahradník [-] , S. Miřátský [-] , O. Malecha [-] - V. Kotyza [-] , F. Cihla [-] - J. Vlach [-] (90. J. Cihla [-] ) , L. Chochol [-] - J. Klika [-] , D. Víta [-] (65. V. Koutský [-] )

TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - M. Nehoda [-] , R. Bašta [-] , O. Michal [-] , V. Týnavský [-] , D. Dušek [-] (79. E. Ferchenbauer [-] ) , M. Pancíř [-] , F. Čábela [-] , M. Pfeifer [-] , J. Rešl [-] , O. Beníšek [-]

ŽK: 14. F. Cihla , 59. F. Hruška , 77. J. Klika , 90. P. Zahradník - 27. V. Týnavský , 48. D. Dušek , 53. J. Rešl , 58. M. Pancíř , 90. O. Beníšek .
Hráči zápasu: F. Cihla - O. Beníšek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mráz Marek - KLIKA Jiří (N), FLORIAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 20:52

Tip: výhra hostů

Věřím Třeboňským.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 17:27
Lukáš Hulec

Expert: Aleš Benkovský
Tip experta: remíza

Hodně záleží, jak se Michalovi Rezkovi jeho „školka“ sejde, věřím, že bod si odvezou.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 17:12

Tip: výhra domácích

Bukovsko všechny body co nasbíralo,tak to bylo doma na a teď si myslím že k nim přidají další tři

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 11:20

Tip: výhra domácích

Věřím domácím

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:54

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 07:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 05:55

Tip: výhra hostů