2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břasy poráží Skomelno.


Branky


0

Fotbalisté Skomelna se v prvním kole trápili na hřišti Primalexu Břasy. Domácí mužstvo si na úvod sezón díky brankám Kroca a Kofroňe připsalo veledůležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance stály Skomelno zápas.

V první i druhé půli se hrál velmi vyrovnaný zápas. Oba týmy jsou na tom fyzicky a hlavně technicky dost podobně. Nedá se říct, že by některý z týmů na hřišti více dominoval, ale domácí Břasy byly přeci jen v utkání produktivnější. Domácí šli do vedení už v 8. minutě, jeden z hostujících hráčů byl nucen opustit hřiště kvůli roztrženému obočí a Břasy početní výhodu dokonale využily. Jejich první branku v sezóně si připsal David Kroc. Ten samý hráč měl prsty i ve druhé brance svého týmu. Hostující obrana udělala chybu po vhazování, míče se chopil právě Kroc a krásnou přihrávkou vyslal do úniku Vladislava Kofroňe, který nádhernou střelou zvýšil na 2:0. Skomelno mohlo v prvním poločase zápas dokonce otočit, ale s vypracovanými šancemi nakládalo prachbídně. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Údržba.

Domácí mužstvo v druhé půli přeplo na úsporný režim a utkání se snažilo dohrávat, hosté si sice vytvořili nějaké šance, ale branku vstřelili až v poslední minutě. Skomelno se dostalo do rychlého protiútoku, první střelu ještě dokázal brankář zachytit, ale Novákova dorážka už skončila v síti. Snížení však přišlo příliš pozdě a hosté už se na víc nezmohli. Břasy tak v prvním zápase zvítěziliy 2:1 a připisují si do tabulky tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Primalex Břasy
Lukáč Jan: S utkáním jsme celkem spokojení, je dobře, že se nám podařilo vstoupit vítězně do nové sezóny, škoda jen obdrženého gólu na konci zápasu.




Sestavy


SK Primalex Břasy
P. Šmíd [-] - M. Liška [-] (68. V. Kroc [-] ) , D. Kroc [-] (75. J. Lukáč ml. [-] ) , S. Med [-] , P. Kalaš [-] , P. Souček [-] , M. Šašek [-] , V. Kofroň [-] , J. Vlček [-] , M. Zikmund [-] , S. Kalombo [-]

Sokol Skomelno
J. Turek [-] - M. Rückauf [-] (8. R. Hála [-] ) , P. Somolík [-] (76. V. Eichinger [-] ) , T. Bauš [-] , M. Hofman [-] - V. Novák [-] , V. Hašek [-] , L. Tománek [-] , M. Bělohlávek [-] (65. T. Silovský [-] ) - P. Staněk [-] , F. Prachár [-] -

Místo: Břasy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: MÁLA Jan - SLEZÁK Josef (N), LAUBR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.