7:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

5.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov deklasoval Merklín sedmi brankami


Branky


32. F. Tomáň , 40. L. Kunz , 49. T. Váňa , 53. T. Váňa , 54. J. Kostka , 66. Š. Bílek , 90. F. Tomáň (p.)
8

Ve slušné formě hrající FK Ostrov přivítal na svém hřišti v Hroznětíně tým z Merklína, který se v sezóně herně zatím hledá. Čtyři body z pěti utkání nejsou nic katastrofického, herní pohoda ale merklínským hráčům zatím chybí. Naprosto skvělá kulisa, kterou tvořilo 185 diváků z obou táborů, byla ozdobou celého utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v první půli

Hosté se i přes absence v sestavě nezalekli zvučných jmen v týmu domácích a v utkání se snažili být rovnocenným soupeřem, ostrovští ale dokazovali svou fotbalovost a na hřišti byli vidět více. Úvod utkání se ale nesl v poměrně nervózním duchu, dokud se nerozhodl vzít věci do svých rukou kapitán domácích Filip Tomáň. Ten se totiž prosadil ve 32. minutě hry a poslal svůj tým do vedení. Důležitou druhou branku přidal ve 40. minutě krajní obránce Lukáš Kunz, který tak daroval svému týmu na kopačky tolik potřebný klid a rozvahu. Za dvoubrankového vedení šli ostrovští do kabin a ač by se leckdo mohl bát sklapnutí Csaplárovi pasti, v tomto utkání tomu příliš nenasvědčovalo.

Domácí se rozstříleli

Jakékoli pochyby o tom, kdo z utkání vzejde jako vítěz, rozprášil dvěma brankami v rychlém sledu mladý Tomáš Váňa, který se trefil ve 49. a následně v 53. minutě a rázem to bylo už 4:0 pro domácí. Diváci už byli značně spokojenější, než v úvodní půl hodině, obraz hry domácího mužstva se rapidně zlepšil a další důvod k radosti jim dal již o minutu později Jakub Kostka, který zvyšoval již na 5:0. Pro Kostku to byla již šestá branka v pěti utkáních, co je ovšem ještě unikátnější, je fakt, že tento mladý rychlonohý fotbalista se zatím prosadil ve všech pěti soutěžních utkáních dosavadní sezóny! Jakub ale ještě nebyl posledním, kdo se v utkání prosadil, následoval ho totiž ještě Šimon Bílek, teprve 18letý talent, který vstřelil branku v 66. minutě. Kanonádu domácího celku uzavřel v úplném závěru muž, který celý střelecký účet načal. V 90. minutě se z pokutového kopu radoval Filip Tomáň. Konečné skóre - 7:0.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov B
Štěpán Dvořák, trenér: Pro nás dnes povinné vítězství. Soupeři chybělo několik hráčů a na jejich hře to bylo znát. Nám se úplně nedařilo dostat zápas do tempa. naštěstí se nám povedlo do poločasu dvakrát skórovat, zklidnili jsme se a pak už naše hra vypadala líp. Jsem rád, že se nám probouzí střelec Tomáš Vána, dnes dva góly, a za zmínku stojí i dvě branky kapitána Tománě!




Sestavy


FK Ostrov B
A. Josífko [-] - J. Toth [-] , P. Veselý [-] , M. Rašman [-] , L. Kunz [-] , T. Váňa [-] , M. Kiš [-] (46. Š. Bílek [-] ) , M. Blafka [-] (46. J. Kostka [-] ) , Z. Vlasák [-] , J. Zedníček [-] , F. Tomáň [-]

EP Merklín
Š. Gargula [-] - M. Petrik [-] , J. Kovalčik [-] , M. Skoupý [-] , M. Sýkora [-] , D. Klimm [-] , T. Skreptáč [-] , M. Dobeš [-] (66. P. Mrňka [-] ) , M. Jonáš [-] , S. Skořepa [-] , P. Chomát [-]

ŽK: 23. F. Tomáň , 41. L. Kunz - 39. M. Petrik , 53. M. Sýkora , 72. J. Kovalčik .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Godža Ladislav - CHRÁSTECKÝ František, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Domácí si uhájí svou neporazitelnost, výhra.

Tip: výhra domácích