Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 16:00

8.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pila darovala Skalné kanára


Branky


7

Trápení Skalné, zdá se, nemá konce. Pile se v sezóně až překvapivě daří a po sedmi utkáních se s dvanácti body pohybovala v horní polovině tabulky. Hosté ze Skalné měli po šesti zápasech šest bodů a jejich výkony zdaleka nedosahovaly představ trenéra Makovce. Do Pily navíc zajížděli s pouze jedním hráčem na střídání a tak bylo otázkou, jestli se v tomto utkání něco zlepší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích

Stovka diváků mohla vidět velice brzkou branku, po nedorozumění v obraně hostů se ale nakonec skóre neměnilo. Úvod utkání byl ale jinak ve znamení především nepřesností a bojovného fotbalu, šance si oba týmy tvořily jen sporadicky. První gólová přišla ve dvacáté minutě. Kdy hbitý Harasiewicz prostrčil volnému Vlastimilu Šimůnkovi, ten už šel pouze sám vstříc brankáři a poradil si na jedničku. Domácím branka přinesla částečný klid na kopačky, k optimálnímu výkonu to ale stále mělo daleko. Poměrně důležitá branka přišla těsně před odchodem do šaten a byla vlastní. Hráč a také trenér v jedné osobě Jan Makovec si neporozuměl s brankářem Križanem, kterému chtěl adresovat malou domů. Ten se ale nenacházal tam, kde Makovec předpokládal, a míč se dokutálel až do branky. Do šaten se tak šlo za stavu 2:0.

A byl z toho kanár

Hosté vypadali poměrně odhodláni s výsledkem ještě něco udělat, studená sprcha ale přišla po šesti minutách. Velice dlouhý výkop brankáře Štrébla doputoval až na hranici vápna, kde zasáhl i za přičinění Kubína velice nejistě hostující Křižan, míč propadl k Šimůnkovi a na toho už čekala odkrytá branka. 3:0. Hosté následně značně otevřeli svou hru a ač byl výsledek nepříznivý, své zbraně neskládali. Tím se ale otevírala okna k rychlým brejkům, což je jedna z největších předností domácích. Hostům se dlouho nedařilo snížit a domácím proměňovat své brejky, až přišla 68. minuta další branka. Z přímého kopu pálil Brožík, brankář Križan míč vyrazil pouze ke kopačkám Kuby Pilce, který pohotově dorazil míč do branky. O další tři minuty později bylo o vítězi definitivně rozhodnuto. Po individuální akci se dostal Vlastimil Šimůnek až do vápna a následně prostřelil i brankáře. O poslední branku zápasu se postaral Marek Burda a byla to zároveň nejlepší akce celého utkání. Na pravé straně se parádním způsobem dostal přes tři hráče a z těžkého úhlu nekompromisně poslal svou ránu pod víku hostující svatyně. 

 

Pila si připisuje velice přesvědčivé vítězství a s patnácti body je na průběžném pátém místě. Další utkání ji čeká v Dolním Rychnově, odkud se bez pochyby opět pokusí přivézt tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Pila
Vlastimil Šimůnek, hráč: Začátek utkání udál děj prvního poločasu. Spousta nepřesných přihrávek na obou stranách a dlouhých pasáží bez nějakých vyložených situací k zakončení. Už v prvním minutě jsme proto mohli využít nedorozumění v hostující obraně, avšak se nestalo. První gól do nás vnesl trochu klidu, ale pořád to nebylo to pravé ořechové. Paradoxně nám pomohl vlastní gól, který byl do šatny. Do druhého dějství jsme chtěli nějakou branku ještě přidat, abychom hostující hráče nedostali do zápasu, a to se povedlo celkem záhy. Poté to skoro byla hra na jednu branku. Hosté se snahou utkání alespoň korigovat, otevírali svou obranu a to nás dostávalo do brejkových situací. A když už se jim povedlo ohrozit naši svatyni, mohli jsme se spolehnout na jistého brankáře za našimi zády. Velice jsme rádi za další tři body na náš účet, v určitých směrem i k naší hře a také k tomu, že jsme hostující mančaft nepustili do vážnějších situací, které by zaváněly gólem a mohli tak odejít s čistým štítem vzadu.




Sestavy


TJ Baník Pila
P. Štrébl [-] - A. Roubíček [-] , M. Mäsár [-] , R. Vavřina st. [-] (59. J. Tišnovský [-] ) , K. Mourek [-] (69. V. Kubín [-] ) - J. Plic [-] , O. Harasiewicz [-] , R. Vavřina [-] , O. Brožík [-] (69. M. Burda [-] ) - V. Šimůnek ml. [-] , R. Kubín [-]

FK Skalná
P. Križan [-] - M. Cverčko [-] , F. Novák [-] (68. V. Mizera [-] ) , F. Svoboda [-] , V. Šmat [-] , L. Makovec [-] , J. Frič [-] , J. Cervan [-] , J. Makovec [-] , P. Najman [-] , V. Peterka [-]

ŽK: 85. P. Najman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Chrástecký František - ŠPAČEK Roman, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Vladislav "Tevez" Remža
Tip experta: výhra domácích

Pila bývá na domácím hřišti velice nepříjemná a body se odsud moc nevozí. Myslím, že domácí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích