Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 16:00

9.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrovská forma narůstá, Citice odjíždějí bez bodu


8

Souboj dvou sousedů v tabulce, po osmi utkáních měla obě mužstva 17 bodů, nebylo tak pochyb o jak důležitý zápas se jedná. Úvodní čtvrthodina hostům ale hrubě nevyšla a předeslala průběh zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3:0 po 15 minutách

Citicím se absolutně nepodařilo uchopit správným způsobem začátek utkání, naopak ostrovským se to, na rozdíl od utkání s Trstěnicemi, povedlo na výbornou. Již v 7. minutě domácí fotbalisté nastřelili tyč, míč se následně odrazil k Pavlu Veselému a ten pohotově dorazil míč do brány. O pouhé tři minuty později předvedl Ostrov skvělou kombinaci uvnitř vápna hostů a konečné zakončení Radka Lešťana do prázdné brány už bylo jen třešničkou na dortu. V 15. minutě bylo dílo dokonáno. Po rychlém brejku se nadvakrát prosadil podruhé v zápase teprve 16letý Lešťan a bylo to už 3:0. Hosté se také dostávali do šancí, všechny ale končili ještě před vápnem, mimo tři tyče a nebo v rukavicích jistého Josífka.

Hosté snížili

Do druhé půle vstoupili hosté o několik úrovní lépe. Hned ve 47. minutě se totiž po kvalitním centru Romana Bureše prosadil kapitán hostů Josef Krajňák. Vyrovnaný, fyzicky náročný fotbal, který se hrál navíc nahoru dolu, musel všech 150 přítomných fanoušků nesmírně bavit. Nutno podotknout, že v Květnové měly znatelnou fanouškovskou podporu oba celky. Citičtí fans mohli mít další důvod k radosti po hodině hry, kdy se do balónu opřel Krajňák a svou druhou brankou v utkání snížil na rozdíl jediné branky. Nakonec ale o svém vítězství rozhodli ostrovští, konkrétně Pavel Veselý, který v 72. minutě pečetil na 4:2. 

 

Tři dvougólový střelci si tak rozdělili všech šest branek, jelikož ale byli dva na straně domácích, odjíždějí Citice bez bodu. O výhru se pokusí příští týden, kdy přivítají Kraslice, na rezervu Ostrova čeká nevyzpytatelná Březová.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov B
Štěpán Dvořák, trenér: Tak jak se nám nevyvedl úvod v posledním domácím utkání s Trstěnicemi, tak tentokrát to bylo přesně naopak. Ze zabezpečené obrany jsme vyráželi do rychlých protiútoků a díky gólu Veselého a dvěma gólům mladého Lešťana jsme v 15. minutě vedli už 3:0. Hosté se stejně, jako v minulém kole, kdy už také prohrávali o tři branky, nevzdali, změnili rozestavení, zjednodušili hru a postupně hru vyrovnali. Rychlý gól hned na začátku druhé půle vlil citickým hráčům krev do žil a díky svému nasazení začali přebírat otěže utkání. Po snížení na 2:3 jsme se už začínali bát o výsledek. Naštěstí se nám díky druhé trefě dobře hrajícího Veselého podařilo odskočit o dvě branky a utkání jsme dovedli do vítězného konce.

Sokol Citice
Pavel Šimek, hráč: Do Ostrova jsme odjížděli s tím, že nás čeká těžký zápas. Soupeř se pohybuje na vrchních příčkách tabulky s pouze jedinou prohrou. Bohužel nám nevyšel vstup do utkání a v prvních 15 minutách jsme inkasovali po individuálních chybách hned třikrát. První půli jsme si vytvořili dost šancí, ale chybělo nám přesné zakončení, nebo nám soupeřův gólman naše střelecké pokusy zlikvidoval. Po začátku druhého poločasu jsme chtěli s výsledkem něco udělat a během dvaceti minut se nám díky Josefu Krajňákovi podařilo snížit na jednu branku. Více našich střel za zády ostrovského gólmana ale neskončilo. Zápas neskončil podle našich představ, ale obrovské díky patří našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit v hojném počtu.



Sestavy


FK Ostrov B
A. Josífko [-] - M. Kiš [-] , Z. Vlasák [-] (62. T. Váňa [-] ) , T. Navrátil [-] , J. Zedníček [-] , D. Tichý [-] , P. Veselý [-] , M. Rašman [-] , M. Hron [-] (80. Š. Bílek [-] ) , R. Lešťan [-] , L. Slavík [-]

Sokol Citice
D. Rajtšlegr [-] - M. Prečan [-] , Z. Rakaš [-] (53. J. Bufka [-] ) , T. Rajtšlegr [-] , M. Dědič [-] (21. P. Prečan [-] ) , J. Krajňák [-] , M. Kessl [-] , D. Drabík [-] , R. Bureš [-] , P. Širochman [-] , P. Šimek [-]

ŽK: 78. P. Veselý - 54. M. Prečan , 76. D. Drabík , 80. R. Bureš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Talpáš Petr - CHRÁSTECKÝ František, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích