Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 14:00

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokotka dvakrát vedla, Plesná se ale nevzdávala


Branky


16

Hostům z Plesné se zatím nedaří vůbec podle představ a po pěti utkáních měli na kontě šest bodů. Domácí Lokáda se herně zvedá, ale nedaří se ji výsledkově a po pěti utkáních měla pouze tři body. Na domácím hřišti chtěla svůj počet zdvojnásobit

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzy do vedení

Již ve třetí minutě se domácím podařilo skórovat, trefil se Pavel Hančin a bylo to 1:0. Hostům se ale podařilo vyrovnat už o sedm minut později, 18 letý Vít Pfortner se zapsal mezi střelce, když se po centru od Schallera řítil sám na gólmana a zakončil k pravé tyči. Kotoun už na míč nedosáhl. 1:1. V bojovné první půli už více branek k vidění nebylo a i přes slibné náznaky šancí vydržel remízový stav až do pauzy. 

Hosté museli opět dotahovat

Krátce po přestávce se prosadil domácí Jan Gemov, který potvrdil, že je jeho přítomnost na hřišti vždy znát. Těsné vedení domácích trvalo poměrně dlouho. Až v 77. minutě se prosadil nejvýraznější hráč hostů, mladý Václav Panuška. Po rohovém kopu se míč odrazil k Bláhovi, kterému se ještě domácí obranu prostřelit nepodařilo, ale následný odraz zamířil přímo ke kopačkám Panušky, který zamířil lépe a míč skončil v síti. 2:2. O čtyři minuty později už vedli poprvé v utkání hosté. Po pár výměnách míče u šestnáctky domácích se ke koncovce dostal opět Václav Panuška a ten opět dokázal prostřelit gólmana. I poslední branka zápasu patřila hostům. v 86. minutě se odražený balón z centru dostal opět k Panuškovi, který z otočky zakončil parádně pod víko a završil tak svůj hattrick. 

 

Lokáda na body přes slibný výkon opět nedosáhla, poměrně vydřené vítězství si naopak připisují hosté.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Plesná
Sebastian Linhart, hráč: Trápili jsme se skoro celý zápas. Opět jsme nedali plno šancí a zápas jsme si zbytečně zkomplikovali. Naštěstí závěr dopadl dobře a bereme všechny body. Musíme zapracovat na těch koncovkách a hrát s větším klidem.



Sestavy


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
Z. Kotoun [-] - J. Gemov [-] , P. Budi [-] , A. Paur [-] , P. Hančin [-] , T. Sinojara [-] , M. Rehák [-] (70. N. Pham [-] ) , P. Šimáček [-] (46. V. Mai [-] ) , S. Staněk [-] , M. Semančík [-] (21. P. Černík [-] ) , T. Černík [-]

TJ Jiskra Plesná
S. Bikar [-] - J. Štefek [-] , O. Paluka [-] , B. Votruba [-] , R. Kopecký [-] - M. Dutchuk [-] (46. A. Šulek [-] ) , P. Schaller [-] - V. Panuška [-] , S. Linhart [-] - V. Pfortner [-] , V. Bláha ml. [-] (83. M. Eliáš [-] )

ŽK: 77. T. Černík - 35. V. Bláha ml. , 60. O. Paluka , 64. S. Linhart , 75. V. Panuška .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Chrástecký František - KRETSCHMER Ondřej (N), FRANCÚZ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Jaroslav Bauchner
Tip experta: výhra hostů

Nevím, v jakém rozpoložení jsou domácí, kteří minulé kolo ani neodcestovali k utkání. Plesná potvrdí roli favorita a s chutí si zastřílí. I přesto, že je hřiště na Lokomotivě specifické.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Mariánky se v posledním zápase v Chýši ani nesešli, myslím si, že to nefunguje úplně podle jejich představ a Plesná si z Marianek odveze jasnou výhru. Tipuji 0:5.

14. 9. 2021 00:46
Těžký zápas na tip,no ale myslím že Pokožka doma zvítězí
14. 9. 2021 00:47
Lokotka