Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 13:00

8.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Hranic s Křižovatkou se nedohrálo!


13

Pouze v desíti lidech zajíždělo mužstvo Křižovatky k utkání s Hranicí. Křižovatka je zatím bez jediného bodu v soutěži beznadějně poslední a ač mužstvo Hranic zatím nepodává ty nejpřesvědčivější výkony, do zápasu šlo v roli jasného favorita. Utkání nakonec bylo ukončeno po první půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osm branek

Domácí rozhodně na nic nečekali a fakt, že hrají hosté pouze v desíti, se rozhodli využít na maximum. Herní i početní kvalita se poprvé zúročila v šesté minutě, když se prosadil David Dorotovič. O tři minutky pzději se trefil Jan Starsiak a bylo to už 2:0. Třetí branka zápasu padla v 16. minutě, prosadil se kapitán Kamil Mojcher. O další tři minutky později už si zapisoval sudí čtvrtou branku v zápase, zároveň druhou pro Davida Dorotoviče. O dalších šest minut později se trefil také jeho bratr Jan a bylo to už 5:0. Totálně rozložené mužstvo Křižovatky nekladlo absolutně žádný odpor a kdyby zápas pokračoval v podobném trendu, o dvouciferném skóre by zřejmě nebylo pochyb. Po hluché patnáctiminutovce domácí ještě přeci jen úřadovali, ve 42. minutě vstřelil svou druhou branku Jan Starsiak, o dvě minuty později přidal sedmý gól v utkání Vladislav Peka a osmigólový nášup završil teprve 17 letý Karel Ferenc. Po první půli visela ve vzduchu jen jediná otázka - kolik branek domácí ještě dají.

Ani jednu

Do druhé půle totiž hosté odmítli nastoupit a tak byl hlavní rozhodčí nucen utkání za stavu 8:0 předčasně ukončit. 

 

Jak přesně bude utkání uzavřeno, zda se ponechá stav 8:0, nebo se bude zápas kontumovat, se dozvíme asi až během týdne, stejně jako to, jestli to pro hosty bude spojené i s pokutou.

 

Domácí se aspoň střelecky navnadili na další víkend, kdy budou zajíždět na těžké utkání do Bukovan. Křižovatka přivítá na domácím hřišti Lokomotivu Mariánky, což bude souboj předposledního s posledním. Tedy za předpokladu, že se mužstva k utkání dostaví.

 

 



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - K. Ferenc [-] , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , K. Mojcher [-] , J. Starsiak [-] , M. Čerňanský [-] , M. Hodonický [-] , F. Šulák [-] , V. Peka [-] , J. Beneš [-]

SK ZD Křižovatka
J. Toncar [-] - L. Metlický [-] , F. Ouřada [-] , P. Mariánus [-] , J. Rada [-] , P. Čálek [-] , M. Krhounek [-] , P. Chýle [-] , M. Šebesta [-] , J. Sova [-]

ŽK: 38. L. Metlický .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: MITÁŠ Václav - SANDEV Viktor, PAGÁČ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jindřich Svůra
Tip experta: výhra domácích

Hranice na svém hřišti Křižovatku přejedou a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hranice doma potvrdí roli favorita a vyhrají minimálně o 3 branky. Tipuji 4:1.