Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 12:30

10.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

12 branek, 11 střelců. Šílené utkání nakonec dopadlo lépe pro Aš


Branky


15. P. Hyka , 22. F. Jaroš , 23. V. Svoboda , 33. J. Jarausch , 38. J. Šeffl , 60. P. Maher (p.) , 69. D. Draksl (p.) - 1. V. Pfortner , 19. S. Linhart , 26. V. Panuška , 77. V. Pfortner , 87. J. Štefek
13

Trápení Plesné pokračuje. Po devíti zápasech měla devět bodů, z horké půdy v Aši se musela pokusit získat všechny tři body. Domácí měli odehráno o jedno utkání méně, po osmi utkáních byli se třinácti body v o něco lepší pozici. Plesnou v posledních utkáních trápí především defenziva, což se projevilo i v Aši.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuvěřitelných osm branek v první půli, hosté šli do vedení

V chladném počasí si cestu na tribuny našla padesátka diváků, sudí Vu dal pokyn k zahájení utkání a hned vzápětí byla k vidění první branka. Ještě v první minutě se totiž prosadil teprve 18letý Vít Pfortner, který zakončil kvalitní centr od Ondry Paluky. hosté vedli 0:1. Domácím se ale zásluhou nestárnoucího kanonýra Petra Hyky podařilo po čtvrthodině hry srovnat. Hosté šli ale opět do vedení o pouhé čtyři minuty později. Prosadil se útočník Plesné Sebastian Linhart, když si našel odhlavičkovaný míč, zpracoval a vystřelil nechytatelně. Další srovnání přišlo ale opět vzápětí. Po třech minutách hry vstřelil branku Filip Jaroš, 2:2. Domácí využili rozhozenou obranu hostů a hned za minutu šli poprvé v utkání do vedení zásluhou Vlastimila Svobody. Tentokrát bylo na hostech, aby srovnali stav utkání. A to se jim podařilo ve 26. minutě, kdy vstřelil branku jejich nejlepší střelec Václav Panuška, poté, co využil chyby ašského gólmana. Ani tento stav ale nevydržel dlouho, Ve 33. minutě poslal domácí opět do vedení kapitán Jakub Jarausch a tentokrát si Aš své vedení už pohlídala. O pět minut později ho navíc pojistil Josef Šeffl, domácí vedli už o dvě branky. Bláznivou první půli ukončil hlavní rozhodčí za stavu 5:3.

Domácí už vedení nepustili

Ve druhé půli se na první branku čekalo, vzhledem k průběhu zápasu, až nezvykle dlouho. Přesně po hodině hry šli domácí do tříbrankového vedení, nařízený pokutový kop proměnil Petr Maher. Sudí Vu nařídil další pokutový kop pro domácí o devět minut později, tentokrát se ho ujal Daniel Draksl, ani on se ale nemýlil. Za hosty zmínil necelou čtvrthodinu před koncem svou druhou branku v utkání Vít Pfortner, po průniku z levé strany si míč natáhl do středu a plackou umístil svůj pokus přesně k tyči. Na Víta o deset minut později navázal parádním pokusem z přímého kopu Jaromír Štefek. Dvoubrankové manko už ale Plesná smazat nedokázala a domácí si tak po divoké přestřelce, která nakonec skončila 7:5, připisují cenné tři body. 

 

Hosté z Plesné přivítají příští týden nevyzpytatelný Sedlec, Aš se představí na půdě sokolovského Baníku, odkud se body nevozí.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Plesná
Sebastian Linhart, hráč: Začali jsme dobře potom přišly chyby, které nás mrzeli. Myslím, že tento zápas hodně ovlivnilo to, že v naší brance nestál gólman. Díky tomu Aš vyhrála a my přišli o body.



Sestavy


TJ Jiskra Aš
D. Brož [-] - P. Hyka [-] , P. Maher [-] , V. Svoboda [-] , D. Draksl [-] , J. Jarausch [-] , W. Skwierawski [-] (82. A. Šibal [-] ) , J. Wiesenganger [-] (68. M. Kohuťár [-] ) , F. Jaroš [-] , J. Šeffl [-] , J. Brož [-]

TJ Jiskra Plesná
A. Šulek [-] - J. Štefek [-] , R. Kopecký [-] (64. P. Malý [-] ) - R. Glazer [-] (68. P. Lekeš [-] ) , M. Dutchuk [-] , P. Schaller [-] , V. Pfortner [-] - V. Panuška [-] , S. Linhart [-] - B. Votruba [-] , O. Paluka [-] (46. M. Eliáš [-] )

ŽK: 44. J. Wiesenganger , 61. P. Hyka , 64. J. Šeffl , 77. P. Maher , 89. V. Svoboda - 44. V. Panuška , 59. R. Kopecký , 69. A. Šulek , 89. B. Votruba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VU David - BALHAR Ivan, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 14:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 15:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 21:26

Tip experta: výhra domácích

Aš je doma velmi nebezpečná a svůj zápas zvládnou. Tipuji 3:1.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:33

Tip: remíza