J. Vodáček 21. (p.)
V. Kučera 85.
2:6
(1:1)
40. T. Nekuda
51. R. Durajka (p.)
53. J. Tomek
55. M. Chadim
61. T. Knotek (vl.)
73. M. Chadim
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice kanonádu z úvodního kola nezopakovala


Branky


21. J. Vodáček (p.) , 85. V. Kučera - 40. T. Nekuda , 51. R. Durajka (p.) , 53. J. Tomek , 55. M. Chadim , 61. T. Knotek (vl.) , 73. M. Chadim
16

V třetím kole přivítala Žirovnice, která minulý víkend deklasovala Okříšky, tým z Náměště nad Oslavou. Domácí fotbalisté kanonádu z Okříšek nezopakovali, naopak sami inkasovali šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas

Po opatrných úvodních deseti minutách začali získávat převahu domací a vytvořili si i úvodní dvě velké příležitosti, z nichž jedna skončila na břevnu branky. Po serii domácích rohů se ve dvacáté minutě díky chytrosti Vodáčka pískala penalta a domácí šli do vedení. Poté se osmělili i hosté a do poločasu měl každý z obou soupeřů dvě další příležitosti. Ve čtyřicáté minutě si na trestný kop Chlupa naběhl Nekuda a hlavou srovnal.

Druhá půle pod taktovkou Náměště

Po přestávce si vytvořili první šanci hosté a byla z toho penalta i pro hosty a Durajka proměnil 1:2. Než se domácí srovnali s inkasovanou brankou, zasadili jim během čtyř minut mladíci z náměšťského dorostu po dvou výpadech ko v podobě branek Chadima a Tomka. Od této rozhodující pětiminutovky již hosté kontrolovali utkání a bavili se fotbalem, přidali po další standardce pátou branku a v 73. minutě se prosadil svojí druhou brankou Chadim a upravil již na 1:6. Domácí v samotném závěru po zaváhání hostující obrany již pouze kosmeticky snížili na 2:6 a i přes úvodní a závěrečnou branku zápasu si připsali na domácím hřišti vysokou porážku.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - T. Knotek [-] , D. Rozporka [-] (62. K. Tolkner [-] ) , V. Kučera [-] , J. Vodáček [-] , V. Cajz [-] (46. J. Svoboda [-] ) , J. Smrčka [-] , L. Dýnek [-] , M. Kořínek [-] (76. M. Veselý [-] ) , V. Kněžínek [-] , M. Hřebecký [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - J. Rubák [-] (76. J. Hort [-] ) , T. Tumurbaatar [-] , T. Nekuda [-] , M. Cabák [-] - P. Hrobař [-] , M. Matoušek [-] (75. M. Štolfa [-] ) , J. Tomek [-] , J. Chlup [-] , R. Durajka [-] - M. Chadim [-] (82. J. Gottvald [-] )

ŽK: 48. V. Kněžínek , 72. T. Knotek , 90. L. Dýnek - 88. J. Chlup .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - STRAKA Karel, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radka Vazačová

Expert: Jakub Vlk
Tip experta: výhra domácích

Žirovnice bude chtít potvrdit vysokou výhru v prvním zápase a na domácím hřišti porazit Náměšť.

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích