2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Počítkách se radovali hosté


Branky


59. P. Večeřa , 88. O. Zajíček - 25. T. Simandl , 32. T. Simandl (p.) , 56. V. Čurda , 74. T. Simandl
11

Želetava veze důležité body z Počítek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Počítky po dvou venkovních zápasech hostily mužstvo ze Želetavy. Od úvodu se hrál spíše bojovný fotbal s minimem šancí. První branku v utkání vstřelil nejlepší hráč zápasu Simandl, kdy dorážkou poslal hosty do vedení - 0:1. Ve 32. minutě tentýž hráč zahrával pokutový kop, který domácí brankář Štryncl chytil, ale míč vyrazil pouze před Simandla, který pohodlně zvýšil vedení - 0:2. Domácí brankář se při této penaltě zranil a musel být střídán.

Hosté si vedení pohlídali

Do druhého poločasu vstoupily lépe Počítky, vytvořily si tlak, ale snížení nepřišlo. Místo toho Vojtěch Čurda poslal hosty do tříbrankového vedení - 0:3. To vydrželo pouhé tři minuty. Domácí Petr Večeřa tvrdou ranou k tyči snížil - 1:3. V 74. minutě zaskočil Simandl střelou z 25 metrů zaskakujícího domácího brankáře Beneše a hosté vedli o tři branky - 1:4. Poslední branku vstřelil v závěru utkání Zajíček a stanovil tak konečné skóre - 2:4.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček (vedoucí): V současné době máme velké problémy se sestavou, každý zápas hrajeme v jiném složení, což je znát i na výsledcích. Za stavu 3:1 pro hosty jsme nevyužili několik šancí, tím jsme se mohli dostat do zápasu, ale nestalo se tak.

Sokol Želetava
Jiří Simandl (trenér): Zápas se pro nás vyvíjel dobře, vedli jsme o dvě branky. Ve druhém poločase nás soupeř zatlačit, ale nám se podařilo vstřelit třetí branku a soupeř už jen korigoval.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
M. Štryncl [-] (46. P. Večeřa [-] ) - P. Beneš [-] , O. Toman [-] , J. Mašek [-] , L. Sláma [-] - M. Zelený [-] , P. Hájek [-] (74. D. Bednář [-] ) , D. Bednář [-] , O. Zajíček [-] - R. Halámka [-] , M. Kuřítko [-] (46. L. Kachlík [-] )

Sokol Želetava
M. Tománek [-] - P. Vranka [-] , M. Poledna [-] , T. Veselský [-] , Š. Vladeka [-] , T. Simandl [-] , V. Čurda [-] (79. F. Kasáček [-] ) , Z. Daniel [-] (84. T. Janiček [-] ) , M. Vrbka [-] (46. M. Jičínský [-] ) , M. Ondráček [-] , M. Malík [-]

ŽK: 80. D. Bednář , 85. L. Sláma .
Hráči zápasu: T. Simandl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - NIEDERLE Zdeněk, KREJČÍ Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Černý
Tip experta: výhra domácích

Být to první zápas sezóny, tak vsadím na hosty. Ti se však trápí a Počítky na domácím hřišti umí.

Tip: výhra hostů