Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov sestřelil rezervu Polné


Branky


21

Rudíkov využil domácí prostředí a po jasné výhře bere další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí začali aktivně. V 15. minutě přišel centr za obranu hostů, naběhl si tam Outulný a řítil se sám na brankáře, vše zakončil střelou „nikam“. Ve 24. minutě z vlastní poloviny poslal dlouhý pas na Dobrovolného Malec, Dobrovolný potáhl po levé straně a poslal „centr“ před bránu a to tak, že míč skončil ve vzdálenější šibenici - 1:0. Po vstřelení vedoucí branky domácí viditelně polevili a do šancí se začali dostávat hosté. V 35. minutě byl ve vápně domácího týmu v šanci Bohdálek, ale domácí brankář Doležal šanci na dvakrát zlikvidoval. Ve 40. minutě nebyli domácí schopni dostat míč z vlastního vápna, a tak další šanci hostů musel opět likvidovat Doležal. Ve 41. minutě ukázal všem rychlé nohy domácí Outulný, proběhl s míčem mezi obránci a mohl centrovat z pravé strany před bránu, kde mu nabíhali dva spoluhráči, ale míč skončil až na zdi ubytovny, a tak díky brankáři Doležalovi šli domácí do kabin s jednobrankovým vedením.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začal snahou hostů o srovnání, ale byli to domácí, kteří si v 60. minutě poslali na jeden dotek míč až na Trnku Pavla, který z pravé strany od brankové čáry poslal míč Malcovi před odkrytou bránu a ten věděl co s ním, poslal ho do sítě - 2:0. Hosté i po druhé obdržené brance hráli útočně, v 63. minutě se jim naskytla možnost zahrávat trestný kop z výhodné pozice a také toho využili, poslali nebezpečnou střelu na Doležala, ale ten byl opět perfektní a vše vyřešil ku prospěchu svého týmu. V 70. minutě vybojoval míč Outulný u postranní čáry, zaběhl s ním z pravé strany do vápna a dal pod sebe, kde byl opět Malec a jak přes kopírák z 60. minuty poslal míč do odkryté branky - 3:0. O tři minuty na to se dočkali i hosté, poslali „českou uličku“ na Čalouda Tomáše, domácí obránci se mu dívali už jen na záda a ten si se šancí poradil opravdu zkušeně, poslal míč podél vyběhnuvšího Doležala do sítě, tentokrát už Doležal neměl šanci brance zabránit - 3:1. Domácí s odpovědí dlouho neotáleli, v 75. minutě si u brankové čáry ve vápně hostů zpracovával míč Malec a dobíhající obránce jej nešťastným zákrokem poslal k zemi, následoval pokutový kop, který proměnil Trnka Pavel - 4:1. V 80. minutě to byli hosté, kteří zahrozili po rohovém kopu, následovala hlavička a na místě byl opět domácí brankář Doležal. V 83. minutě ukázal hostující Čaloud Libor, že to s míčem umí, ve vápně prošel přes dva bránící hráče a vše zakončil technickou střelou na vzdálenější tyč, míč skončil těsně mimo bránu. V 85. minutě domácí opět předvedli jeden ze svých rychlých přechodů z obranné fáze do útočné, nakopnutý míč srazil z první Chyba Trnkovi Janovi, ten utekl bránicím hráčům hostů a prostřelil brankáře Rychteckého - 5:1. Hosté stále měli chuť útočit a v 87. minutě se k míči za domácí obranou dostal Sedmík, ale další ze svých výtečných zákroků v tomto utkání vytáhl domácí brankář Doležal, vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a střelu pak srazil na rohový kop. Domácí tak díky brankáři Doležalovi inkasovali pouze jednu branku a zvítězili velkým rozdílem, což si za předvedený výkon hosté snad ani nezasloužili.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): Přestože hosté byli velice aktivní a zvlášť ve středu hřiště jsme měli s jejich hrou problémy, do výraznější šance jsme je nepustili. Naopak trochu šťastnou brankou jsme šli do vedení my. Ve druhém poločase jsme dokázali potrestat chyby soupeře a vstřelit další branky. Rozdíl ve skóre úplně neodpovídá dění na hřišti, ale utkání rozhodla naše produktivita.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - O. Štolpa [-] , M. Mikyska [-] , D. Lehký [-] (24. P. Trnka [-] ) - J. Dobrovolný [-] , P. Malec [-] , L. Jura [-] , L. Nožička [-] (89. P. Smieško [-] ) , J. Trnka [-] - M. Outulný [-] , J. Pažourek [-] (82. J. Chyba [-] ) -

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - M. Pernička [-] (61. L. Čaloud [-] ) , J. Bohdálek [-] (76. T. Vacek [-] ) , J. Staněk [-] , P. Juříček [-] , D. Procházka [-] , M. Jirka [-] (46. T. Diviš [-] ) , J. Vácha [-] , T. Čaloud [-] , V. Voráček [-] , M. Šorf [-] (70. J. Sedmík [-] )

ŽK: 60. L. Nožička - 60. V. Voráček .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: LIŠKA Zbyněk - KYLAR Roman, CHYTKA Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 17:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 07:14
Martin Mužátko

Expert: Milan Bratršovský
Tip experta: výhra hostů

Očekávám vyrovnané utkání se šťastnějším koncem pro Polnou.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 20:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 18:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 20:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 12:14

Tip: výhra hostů