2:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

14.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Srbice vyrovnaly v nastavení, pak ovládly penaltový rozstřel


Branky


20. V. Flégl , 24. D. Šraga - 48. M. Salák , 93. K. Jelen
4

V souboji týmů ze špičky krajského přeboru slavily šťastnou výhru Srbice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dramatický souboj týmů ze špičky krajského přeboru rozsekl až penaltový rozstřel. Přestože Litoměřicko vedlo už 2:0, po přestávce se karta obrátila. V tabulce třetí Srbice dvěma góly srovnaly, a pak zvládly lépe i penalty. Díky výhře 3:2 se druhému Litoměřicku přiblížily na rozdíl jediného bodu.

Domácí vedli gólem Flégla, hostující Khaur pak neproměnil penaltu a naopak Šraga z trestného kopu zvýšil na 2:0.  Brzy po přestávce korigoval Salák, který se v pokutovém území zbavil kličkou obránce a trefil se přesně do šibenice. Ve třetí minutě nastavení pak přišla pro domácí pohroma, centr ze strany prolétl až na zadní tyč, odkud ho hlavou poslal do sítě Jelen.

V penaltovém rozstřelu opět neuspěl srbický Khaur, ale hostující brankář Zdeněk chytil dva pokutové kopy a pomohl tak svému týmu k prémiovému bodu.   

 



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
Štefan Knapík, trenér: Hosté dokazovali svou kvalitu, byli více na míči, jejich největší zbraní byly standardní situace, my jsme se snažili o zisk míče uprostřed hřiště a být nebezpeční do nezformované obrany. Náš tým byl v první poločase velmi produktivní, naskytnuté šance využil, zatímco hosté několik šancí spálili. Bohužel vstup do druhého poločasu se nám nepovedl a soupeř dokázal snížit. Jak se zápas chýlil ke konci, soupeř se více tlačil do zakončení a nám se otevírala šance skórovat z rychlého protiútoku. Několik slibných šancí jsme nevyužili a soupeř nás potrestal z poslední akce zápasu.

TJ Sokol Srbice
Martin Luger, trenér: Měli jsme víc šancí než soupeř, ale vzhledem k tomu, že jsme vyrovnali až v 93. minutě, tak výhru za dva body samozřejmě bereme.



Sestavy


FK Litoměřicko
O. Botoš [-] - V. Flégl [-] , M. Zákravský [-] (86. J. Januška [-] ) , D. Šraga [-] , R. Hájek [-] , M. Rapavý [-] (61. T. Hruška [-] ) , P. Hranička [-] (59. J. Suroviak [-] ) , D. Dura [-] , A. Janouš [-] , T. Matějka [-] , M. Novotný [-]

TJ Sokol Srbice
D. Zdeněk [-] - J. Pimpara [-] , O. Švábenský [-] , M. Khaur [-] - D. Batelka [-] , J. Říha [-] (54. A. Jahnel [-] ) , J. Stibor [-] , K. Jelen [-] , J. Martykán [-] (72. D. Egrt [-] ) - M. Salák [-] , A. Švábenský [-]

ŽK: 25. A. Janouš , 44. V. Flégl , 80. T. Hruška - 26. D. Batelka , 67. D. Egrt , 77. J. Stibor .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Faigl Jaroslav - ZITKO Josef, HOLLY Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 17:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 14:23

Tip: výhra domácích