Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

15.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové pěti góly rozstřílelo souseda v tabulce


Branky


3

Fotbalisté Jílového odčinili předešlé domácí zaváhání vysokou výhrou nad Žatcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před zápasem je dělily jen čtyři body, ale jako souboj sousedů ze středu tabulky zápas mezi Žatcem a Jílovým zdaleka nevypadal. Domácí duel nezvládli, Jílové si odváží vysoké vítězství 5:1 a ke svému sokovi se přirazilo na rozdíl jediného bodu. 

 

Hosté šli do vedení už v 6. minutě,  Martin Sobíšek se dobře zorientoval v pokutovém území  a přesnou střelou k tyči otevřel skóre. Další velkou šanci zahodil Příhonský, který netrefil prázdnou bránu. Tím jakoby nastartoval nejlepší pasáž Žatce, ale domácí svůj tlak ve vážnější šance nepřetavili. Naopak udeřili znovu  hosté: ve 32 minutě se po závaru ve vápně prosadil Příhonský a zvýšil na 2:0. Na začátku druhé půle využil chybu rozehrávce hostů Klinec a snížil na 1:2, radost Žatce ale trvala jen pět minut,  Příhonského střelu po brejku ještě domácí gólman vyrazil, ale na dorážku Koláře už byl krátký. V závěru ještě chytrým lobem přehodil gólmana Just a v 90. minutě zpečetil vysokou výhru Jílovéh po rohovém kopu  Hošek.

 



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Žatec
Ondřej Michl, sekretář Jílového: Měli jsme zápas pod kontrolou, hráli jsme hodně dobře organizovaně, a kdybychom měli lepší koncovku, tak výsledek mohl být pro domácí ještě daleko nepříjemnější. Další tři tutovky jsme nedali. Napravili jsme zakopnutí z minulého týdne, s výsledkem i hrou panuje velká spokojenost. Teď se těšíme na poslední kolo, snad navážeme na venkovní vítězství. Pokud uspějeme, budeme hodnotit podzim pozitivně.




Sestavy


FK Slavoj Žatec
K. Weisser [-] - J. Škarda [-] - L. Beneš [-] , P. Klinec [-] , Z. Uhlík [-] (85. J. Plánička [-] ) , P. Hassman [-] , A. Horák [-] , P. Hoferica [-] , S. Levý [-] , R. Klepáček [-] , J. Hynek [-] (58. P. Klíč [-] )

FK Jílové
M. Smutný [-] - M. Doubek [-] , P. Gaher [-] , P. Líbal [-] , L. Novotný [-] , M. Sobíšek [-] (70. K. Hošek [-] ) - M. Žáček [-] , R. Příhonský [-] , T. Feledi [-] - M. Just [-] (83. O. Michl [-] ) , J. Kolář [-] (86. O. Barilla [-] ) -

ŽK: 56. P. Hassman , 57. P. Klinec - 30. M. Just , 59. J. Kolář , 87. M. Žáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Rouček Karel - MELNIČUK Matěj, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

redakce Ústecký kraj

Expert: Jan Janda, vedoucí týmu Lovosic
Tip experta: výhra domácích

Tady bude jednoznačné, Žatec se dostává do formy a jasně vyhraje.

Tip: výhra domácích