Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 14:30

11.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky z Otrokovic přišel v derby v Napajedlích o dvoubrankový náskok


Branky


6

Šlágr kola se hrál v Napajedlích, kam zavítali fotbalisté otrokovického Baťova. A ti do derby vlétli jako uragán a záhy vedli o dvě branky. Domácí však nesložili zbraně a dokázali výsledek utkání srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali vedení

Z webu SK Batov:

Sobotní odpoledne patřilo šlágru 11.kola KP, ve kterém vedoucí celek soutěže Baťov nastoupil na půdě třetích Napajedel. Ideální slunné podzimní počasí přilákalo parádní návštěvu a tak tomuto derby nechybělo ani správná divácká kulisa. Baťov začal podobně jako před týdnem proti Morkovicím zhurta a přestože jako první musel své brankářské umění předvést Vitásek, byli to hosté, kdo se ve 2.minutě ujal vedení, když se po rohu z hranice velkého vápna trefil Pavel Bršlica. A než se domácí otřepali, využil druhý z Bršliců Adam zaváhání domácího stopera a zvýšil vedení hostí na dvoubrankové. Vzápětí mohlo být s domácími ještě hůř, když se po levé straně protáhl Krajča a ve vápně našel znovu střelce druhé branky, ten však z „jedničky“ trefil jen tyč již překonaného Balážika. Otřepané pravidlo „nedáš-dostaneš“ přišlo ke slovu i tentokrát, po sérii šťastných odrazů se k míči dostal nestárnoucí Huťka a snížil na 1:2 – to vše se stihlo odehrát za pouhých 14 minut hry.

Hosté dál hýřili aktivitou, v 18.minutě se po povedené kombinaci Kašíka s Dvořáčkem dostal k zakončení Krajča, Balážik si však prostor mezi nohami pohlídal a střelu vyrazil. Podruhé se napajedelská branka otřásla v 31.minutě, kdy se téměř zopakovala akce jako u druhého gólu Baťova, po Krajčově přesné nahrávce však napálil A.Bršlica pouze břevno, od kterého se míč odrazil těsně před brankovou čáru. O minutu později se opět zaskvěl Balážik, který vychytal Dvořáčka, jenž střílel z velmi zajímavé pozice uvnitř vápna. Napajedelští toho v prvním poločase příliš nepředvedli, za zmínku stojí snad jen rychlá akce Forala s Huťkou v jeho závěru, k zakončení se však nakonec díky včasnému návratu hostující obrany ani jeden z nich nedostal.

Domácí dokázali ještě srovnat

Petr Zapletal, trenér SK Baťov:

Toto utkání budiž důkazem, že když proti sobě nastoupí mužstva s popředí tabulky, které se snaží hrát hodně ofenzivně a dokáží se střelecky prosazovat, tak diváci na takový fotbal přijdou v hojném počtu. Utkání bylo od samého začátku dramatické, se spoustou šancí na obou stranách. My jsme měli velmi dobrý začátek, kdy jsme již v 10.minutě vedli o dva góly díky brankám P.Bršlici a A.Bršlici. O chvíli později Adam Bršlica nastřelil ve velké šanci tyč a následně zafungovalo pravidlo nedáš-dostaneš, kdy nás potrestal Michal Huťka.

Druhý poločas byl stejně zajímavý jako první ale my svoje šance nevyužili, zatímco domácí po pěkné individuální akci vyrovnali a následně mohli výsledek otočit ve svůj prospěch po samostatném úniku ale podržel nás brankář Vitásek. V samotném závěru jsme měli my dostatek šancí na to abychom odjížděli ze zápasu s kvalitním soupeřem spokojenější.



Ohlasy k zápasu



SK BAŤOV 1930
facebook Baťova: Muži v Napajedlích neudrželi dvoubrankový náskok a z derby tentokrát vytěžili pouze bod, když je můžou mrzet neproměněné šance zejména z prvního poločasu.



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - J. Laciga [-] , M. Huťka [-] , M. Drga [-] , A. Simerský [-] , M. Dvořáček [-] , J. Kolenič [-] (61. D. Brauner [-] ) , R. Foral [-] , M. Němec [-] , P. Koutník [-] , R. Holomek [-] (81. D. Škarek [-] )

SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - P. Krajča [-] , J. Kašík [-] , P. Bršlica [-] , O. Žáček [-] , J. Dvořáček [-] , M. Vitásek [-] , J. Sotolář [-] , J. Gojš [-] (88. M. Bína [-] ) , P. Šiška [-] , A. Bršlica [-] (69. Z. Ondráš [-] )

ŽK: 23. J. Laciga - 7. J. Sotolář , 74. P. Krajča , 74. J. Kašík , 79. O. Žáček .
Hráči zápasu: M. Němec , M. Huťka - P. Bršlica , M. Vitásek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: FILGAS Jan - ZELENÝ Martin, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Milan Ptáček
Tip experta: remíza

Zápas v Napajedlích skončí nerozhodně