Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 14:30

11.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fryšták se stále nedostal z posledního místa tabulky


Branky


3

Nedělní zápas jel Fryšták odehrát do Šumic konečně i s nějakými hráči na střídačce, a tedy možností vystřídat. Tato sezóna je pro hosté velmi smolná a potýkají se prakticky od začátku se zraněními klíčových hráčů a nemocemi, což znamená hlavně pro trenéra spoustu příkoří s látáním sestavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějný první poločas

Úvod utkání byl vlažný z obou stran. Držení míče bylo snad i vyšší od hostujícího mančaftu, ale hrálo se pouze po šestnáctku, nevznikaly tedy žádné příležitosti ke vsítění gólu na obou stranách.

Ve 21. minutě Fryšták zahrával roh, míč propadl až k téměř na rohu vápna stojícímu Kolářovi, který nádhernou střelou z voleje proměnil a poslal tak svůj tým do vedení 0:1

Hosté nedokázali dlouho udržet vedení a hned ve 33. minutě inkasovali od Ondřeje. Ve 41. minutě stejný hráč dokázal přes všechny 4 hostující obránce prostřelit míč z úhlu pod břevno a dovršit tak obrat hned v 1. poločase.

 V poslední příležitosti poločasu ještě Valášek přihrával pod sebe úplně osamocenému Kolářovi, který však bohužel trefil pouze tyč a poločas tak skončil 2:1 pro domácí.

Z fotbalu se stala kopaná

Hosté naběhli do utkání připraveni zápas otočit, ale opak se však stal skutečností. V 52. minutě po nedůrazu Fryštáku se dostali hráči domácích do brejkové situace a vsítili tak svůj 3. gól.

Z fotbalu se stala kopaná, soupeř se snažil ihned po zisku míče nakopávat na útočníky a stejně tak jsme začali hrát i my.

V 84. minutě pak po jasném faulu na hráče držícího míč bez úmyslu míč hrát, se soupeř dostal do další brejkové situace, kterou opět proměnil.

 

Utkání tak skončilo výhrou domacích 4:1 a hostující fryšták se stále drží na posledním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu



FC Fryšták
Ohlasy - FC Fryšták - Jan Hřebačka: Je třeba na zápase najít pozitiva a měli bychom vyzdvihnout stabilně skvěle hrajícího ofenzivě pomáhajícího Ondru Kučeru, stabilně dobře koordinujícího stopera Lukáše Skaličku a dorostence Víťu Malíka, který dal před 2 týdny ve svém prvním zápase za A tým hned svůj první gól a nebojácně napadal soupeře. Ze Šumic jsme odjeli zklamaní, prohráli jsme tak již 6. zápas v řadě a nacházíme se na posledním místě tabulky. V následujícím týmu by se nám snad měly konečně vrátit opory týmu po zranění, ale čeká nás souboj s Osvětimany, které suverénně vládnou naší tabulce a neztratily ani bod.



Sestavy


TJ Šumice
J. Hodulík [-] - S. Pilka [-] , J. Pančocha [-] , O. Koktavý [-] , R. Jurák [-] , T. Andrlík [-] , V. Ondřej [-] (89. M. Skovajsa [-] ) , M. Kelíšek [-] , P. Valášek [-] , T. Ondřej [-] (33. Š. Koníček [-] ) , I. Pilka [-]

FC Fryšták
M. Mikel [-] - P. Bednařík [-] , L. Skalička [-] - R. Manďák [-] (16. V. Malík [-] ) , O. Kučera [-] , J. Dohnálek [-] , J. Hřebačka [-] , J. Valášek [-] (83. V. Hanačík [-] ) , D. Kolář [-] - T. Halašta [-] , T. Chudý [-]

Hráči zápasu: V. Ondřej - V. Malík , O. Kučera .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: VITÁSEK Roman - BRŠLICA Pavel, MITÁČEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Sarah Bršlicová

Expert: Veliče Šumulikovski
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají náskok a mají výhodu domácího prostředí.

Tip: výhra domácích