2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 14:30

12.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nivnický komplex z Buchlovic trvá


Branky


3

Nivnice v 12. kole jely do Buchlovic s tím, že domácí minimálně inkasují a 13 gólů v jejich síti je po vedoucích Osvětimanech druhým nejmenším počtem. Minulé předcovidé utkání těchto dvou celků začaly Nivnice pěti tutovkami a vedením, a i tak z toho nebyl ani bod, tentokrát to chtěli hosté změnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:0 o poločase o zlomený nos k tomu

Hned ve 3. minutě utkání po rychlém brejku a kolmici Vaška, se z 20 metrů trefil krásně technickou střelou do boční sítě kapitán domácích Křiva.

V 15.minutě střílel Kostelník z velkého vápna slabý metr vedle, ale lépe přes houštinu těl mířit nešlo a to, že balon vůbec prošel bylo maximem možného.

 

Celý první poločas se odehrával pouze mezi šestnáckami s velice málo gólovými šancemi.

Za zmínku stojí 10. minuta, kdy musel střídat hostující Bumbalik, který byl následně odvezen do nemocnice s podezřením na zlomený nos.

Fotbalovější druhý poločas

Druhá půle už byla přece jenom na fotbal bohatší. Hosté se snažili vyrovnat, ale domácí defenziva a brankář Černota pracovali velice dobře.

Buchlovice využívaly rychlé protiútoky a byly velice nebezpeční. V 52.minutě střílel Straňák a mnoho nechybělo a balon se rozpáral o horní hranu spojující břevno s tyčí.

 V 56. minutě Nivnice po standardce dosáhly vyrovnávacího gólu, ale mávající Mičkal posoudil situaci jako ofsajd.

 

V 68.minutě se obrana hostů otevírala čím dál víc, čehož se snažil využít domácí lídr Křiva, když mu balon svištěl nad konstrukcí.

V 71.minutě přistoupili domácí bleskurychle k Straňákovi, kterému v rozhodující chvíli zablokovali střelu.

Druhou branku vsítili domácí v 75.minutě, kdy po standartní situaci Křivi hostující brankář Popelka zvládl střelu pouze vyrazit a domácí David nekompromisně míč dorazil do hostující branky.

Domácí měli ještě ke konci utkání 3 šance, kdy Křiva pálil těsně vedle a Tomešek s Belantem trefili pouze brankáře.



Ohlasy k zápasu


TJ Buchlovice
Ohlasy - TJ Buchlovice - David Křiva: Po minulém týdnu, kdy jsme si dovezli z Koryčan po výborném defenzivním výkonu zasloužené vítězství, jsme chtěli opět navázat na výborný výkon, což se nám také podařilo.




Sestavy


TJ Buchlovice
F. Černota [-] - M. Kučík [-] , J. Kořínek [-] , O. Vašek [-] , D. Křiva [-] , Z. Tomešek [-] , T. David [-] , M. Hromada [-] (88. H. Karásek [-] ) , L. Belant [-] , M. Kořínek [-] , P. Kunc [-]

TJ Nivnice
A. Popelka [-] - P. Stojaspal [-] , J. Karlík [-] , Z. Kostelník [-] (60. V. Straňák [-] ) , O. Kolaja [-] (81. D. Hrabalík [-] ) , P. Těthal [-] , S. Josefík [-] , R. Straňák [-] , D. Bumbalík [-] (10. P. Valenta [-] ) , T. Kelíšek [-] , V. Velecký [-]

ŽK: 23. M. Kučík , 71. L. Belant - 22. T. Kelíšek , 76. P. Těthal .
Hráči zápasu: D. Křiva .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZUBEK Radim - STODŮLKA René, MIČKAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 11:04
Sarah Bršlicová

Expert: Tomáš Martiš
Tip experta: remíza

V zápasech Buchlovic a Nivnice padá málo branek a na málem hřišti v Buchlovicích se hraje těžce, nedivil bych se remíze 0:0.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:40

Tip: výhra domácích