Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 13:00

13.kolo, Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leader tabulky je stále neporažený


Branky


2

V posledním podzimním utkání domácí, kdy Osvětimany hostily Nedachlebice, chtěli domácí vyhrát a předvést fanouškům krásné fotbalové akce a góly. Osvětimanským hráčům scházel motor týmu Perůtka, a poté zraněný kapitán Petrucha a Pfeffer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól jako první vstřelili hosté

Úvod utkání se se lépe vydařil domácím, což se projevilo hned v 9. minutě po centru, kdy hostující hráč Bartoš hlavičkou přehodil brankáře Chvojku, jeho minutáž bez inkasovaného gólu teda skončila a zastavila se na minutě 387.

Domácí začali být přesnější a důraznější. Za 3 minuty už bylo srovnáno, kdy se prosadil Skřivan a vyrovnal stav utkání na 1:1.

Hra byla téměř na jednu branku, Nedachlebice hrozili z brejků, a hlavně ze standardek.

Nicméně poté proměnil penaltu Šumulikoski a hned pár minut na to vstřelil krásný gól střelou z velkého vápna k levé tyči opět Skřivan, který splnil svoji práci a po poločase odjel plnit povinnosti do prvoligového Slovácka, jakožto masér.

Osvětimany dohrály utkání s velkým počtem branek

Ve 2. poločase přišly krásné chvilky Porče, který vstřelil gól lobem, po krásném centru za obranu od hlavy týmu Šumulikoského a zvýšil tak stav utkání na 4:1.

Osvětimany pokračovaly v jízdě a další gól vstřelil Bartoš pár minut poté přidal svůj druhý gól ofenzivně laděný bek Porč.

Na závěr utkání přišly ještě 2 branky na obou stranách.

V 81. minutě Přílučík korunoval tohle utkání gólem, když si naběhl na centr a na zadní tyč uklízel hlavou do brány. Poslední gól padl z penalty, kterou trefil Šuranský.

Osvětimany mají za sebou další vítězné utkání a v posledním kole zajíždí do Buchlovic. Nedachlebice hostí Fryšták, který se drží na posledním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Osvětimany
Ohlasy - Osvětimanyy - Vojtěch Kučera: Zápas jsme si na začátku zkomplikovali, nicméně poté jsme svou kvalitou utkání obrátili na svou stranu a utkáni zcela jasně ovládli. Nejlepším hráčem byl určitě Ondra Porč, a určitě i Adam Skřivan - který během 45 minut vstřelil 2 góly a poté odjel plnit své povinnosti do Slovácka jakožto masér.




Sestavy


TJ Osvětimany
P. Chvojka [-] - L. Ohnutek [-] , O. Porč [-] , M. Groulík [-] , A. Skřivan [-] (46. M. Vykoukal [-] ) , J. Bartoš [-] , M. Čevelík [-] (65. O. Vašek [-] ) , V. Šumulikoski [-] (69. B. Rajsigl [-] ) , M. Tomaštík [-] (76. V. Kučera [-] ) , M. Přílučík [-] , V. Pak [-]

TJ Nedachlebice
R. Hubáček [-] - P. Nožička [-] (46. D. Hoferek [-] ) , O. Šuranský [-] , J. Řezník [-] , O. Čtvrtníček [-] , T. Klvaňa [-] , M. Bartoš [-] , A. Hájek [-] , J. Ryška [-] , T. Pisklák [-] , V. Králík [-]

ŽK: 28. T. Pisklák , 86. A. Hájek .
Hráči zápasu: O. Porč , A. Skřivan .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: VITÁSEK Roman - BRŠLICA Pavel, ŠTULÍŘ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 10:30
Sarah Bršlicová

Expert: Dominik Zavadil
Tip experta: výhra domácích

Osvětimany jsou právem na prvním místě a nebude tomu jinak ani po tomto utkání.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 20:25

Tip: výhra domácích