Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chropyně rozhodla o své výhře v Tečovicích již v prvním dějství


12

Fotbalisté Chropyně potvrdili svoji výbornou formu i na půdě tečovického Bivoje. O své výhře rozhodli již v první půli, kdy se jim podařilo vstřelit tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili tři branky

Aktuální premiant mistrovské tabulky se v Tečovicích ujal velmi snadno vedení 0:1, to když Joklovi v nouzi nevyšel odkop a nechtěně „nahrál“ kousek před pokutové území Hradilovi, který nabídnutou šancí nepohrdl. Hosté za 4 minuty po pěkné kombinační akci zvýšili vedení Štěpánkem a během dvanácti minut vedli už 0:2. Za domácí však nedlouho poté odpověděl David Dorazín, když Loučka předchozí střelu neudržel a na jeho dorážku byl krátký (1:2). Domácí se snažili o vyrovnání, ale zkušená záloha s obranou hostí dobře fungovala.  Snaha Bivoje končila nepřesnostmi v zakončení, jiskra naděje svitla po rohovém kopu po půlhodině hry, ale míč ve skrumáži těsně před brankovým územím hostí nedokázali útočníci dorazit do Loučkovi klece ani po trojnásobném pokusu. Ke konci poločasu hosté dvakrát nepříjemně ohrozili Jokla. Se dvěma pokusy si ještě poradil, ale potřetí těsně před koncem prošel míč po hranici šestnáctky z levé strany až na pravé křídlo na zcela nekrytého Ležáka, který se trefil k tyči domácí branky a do šaten se šlo za vedení hostí 1:3.

Hosté sí výhru pohlídali

Ve druhém poločase po „hrubici“ v rozehrávce Bivoje prošel středem Hradil sám na Jokla a nedal mu šanci vyniknout. Chropyňští tak vedli už o tři branky. Domácí se snažili zkorigovat výsledek, ale podařilo se to až Vopatřilovi deset minut před koncem, když sám postupoval na Loučku a prostřelil jej ze strany a snížil stav skóre na rozdíl 2 branek. Hosté také měli šance, Štěpánek nastřelil břevno a Hradil tyč domácí brány, na druhé straně zablokovali střelu Davida Dorazína beci, Vopatřil po centru ze strany hlavou přestřelil a s Danielovým centrovaným míčem si Loučka poradil. Domácí i díky těžkému losu tak stále čekají na první body. Nepříjemné je pro ně také zranění kotníku Michala Dorazína, kterého musel nahradit střídající Brunclík.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Hosté těžili ze spolehlivého výkonu obrany dirigované Vaňharou a z technické vyzrálosti a přehledu zálohy. Nebezpečným pro domácí byl i technicky a rychlostně vybavený Hradil. Domácí bojovali, pochválit lze Vopatřila se Závodou i Davidem Dorazínem, ale jejich snaha skončila na s přehledem hrající zorganizované defenzívě hostí.

FK Chropyně
Aleš Polášek, sekretář: Tečovice hrají na domácím hřišti důrazný fotbal a bylo tomu tak i v první půli, která nabídla rychlý a fyzicky náročný zápas plný soubojů. I přes vyrovnaný průběh jsme ukázali větší kvalitu v ofenzivě a vstřelily 3 branky. Po pauze jsme si hru s přehledem pohlídali a po zásluze zvítězily. Vítězství je o to cennější že jsme ho zvládli i přes vícero absencí. Bohužel jinak tomu nebude i za týden kdy hostíme silnou Mladcovou, přesto věřím že se o to kluci poperou jako dnes.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - P. Daniel [-] , Z. Šnajdr [-] , D. Dorazín [-] , D. Vrága [-] , R. Závoda [-] (80. A. Ondík [-] ) , D. Holman [-] , M. Dorazín [-] (39. M. Brunclík [-] ) , J. Vopatřil [-] , A. Hrnčiřík [-] , M. Juhaňák [-]

FK Chropyně
J. Loučka [-] - D. Hradil [-] , J. Ležák [-] , M. Vaňhara [-] , J. Kovařík [-] , L. Stratil [-] , J. Štěpánek [-] , J. Vlasatý [-] (82. L. Šeděnka [-] ) , T. Josl [-] , R. Mareš [-] (69. M. Danč [-] ) , R. Poledňák [-] (46. M. Sanislo [-] )

Hráči zápasu: D. Dorazín - J. Štěpánek , D. Hradil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VESELÝ Michal - POSPÍŠIL Štěpán, NĚMEC Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Jan Chytil
Tip experta: remíza

Utkání v Tečovicích skončí nerozhodně

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku