0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Bivoj zabral a odnesly to Ludkovice


Branky


11

Fotbalisté Tečovic se zatím výsledkově trápí a spravit chuť si chtěli v Ludkovicích. Zápas jim vyšel náramně a domácí tým přehráli o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili jednu branku

 Facebook Tečovic:

Soustředěným výkonem si dokázali vytvořit herní převahu po celý zápas, pod dohledem Jokla v brance dokázala dvojice stoperů Chovanec – Závoda eliminovat hlavně nebezpečného Jaroslava Hamouze, na kterého směřovala převážná část nákopů domácích a obrana společně se zálohou dobrým výběrem místa včas vykrývala pole, čímž hosté získali i herní převahu. V porovnání s dříve odehranými zápasy se zrychlil přechod do útoku častokrát podpořený po stranách krajními beky. Po jednom z těchto útoků vyslal míč do šestnáctky domácích Vrága, ten se dostal ve 12´ na levou stranu až k Danielovi, který rozvlnil síť za Mikelem a hosté vedli 0:1. Domácí měli několik příležitostí po centrovaných míčích, se kterými si Jokl poradil a dvě střely z oblasti těsně před vápnem hosté zblokovali. Bivoj měl příležitosti vstřelit v prvé půli další branku, ale v dobré pozici Vopatřil trefil jen do beků a příležitost Davida Dorazína skončila rohem. Kvůli zranění museli hosté vystřídat Daniela Juhaňákem nedlouho po vstřelení vedoucí branky a o poločase i Vopatřila, který od 30.minuty kvůli svalovému zranění nemohl pořádně ani běhat.

Hosté přidali další branky

Ve druhém poločase se obraz hry neměnil, hosté měli více ze hry a dokázali dvěmi brankami bratrů Dorazínových zvýšit vedení Bivoje až na 0:3 a to ještě Holman trefil břevno a kontakt brankáře domácích Mikela s Davidem Dorazínem, který po samostatné akci pronikl až na roh brankového území, reklamovali hosté jako podtržení. Píšťalka arbitra Rumana však zůstala potichu.Úspěch na půdě soupeře v podobě zisku plného počtu potěšil a dává naději na lepší výsledky do dalších kol. Je výsledkem soustředěné přípravy na zápas a týmového ducha mužstva, což těší nejen obec fanoušků.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Hosté bez trenéra Štěpaníka (který dnes již figuroval jako „kondiční trenér“ v zápisu mistrovského utkání divize E mezi týmy Šumperku a Strání) ve slunečném odpoledni pozdního mariánského léta konečně dokázali zabrat i výsledkově. Pod vedením pro tento zápas hrajícího trenéra Jokla a dirigovaní z lavičky současným trenérem dorostu L.Ondíkem dokázali zvítězit na půdě soupeře z Ludkovic.



Sestavy


Ludkovice
R. Mikel [-] - J. Suchý [-] (68. D. Janeček [-] ) , T. Brebis [-] , M. Kunorza [-] , F. Bartoš [-] (46. L. Dostálek [-] ) , J. Hamouz [-] , Z. Chot [-] , R. Hamouz [-] (30. F. Kunorza [-] ) , M. Suchý [-] , V. Dvorník [-] , R. Dvorník [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - P. Daniel [-] (20. M. Juhaňák [-] ) , L. Soják [-] (88. D. Svěch [-] ) , D. Dorazín [-] , D. Chovanec [-] , D. Vrága [-] , A. Ondík [-] , R. Závoda [-] , D. Holman [-] , M. Dorazín [-] (83. M. Brunclík [-] ) , J. Vopatřil [-] (46. F. Ondík [-] )

ŽK: 45. R. Dvorník .
Hráči zápasu: Z. Chot - M. Dorazín , Z. Jokl .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: RUMAN Josef - BARTOŠ Stanislav (N), HORÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Lukáš Malý
Tip experta: remíza

Utkání skončí dělbou bodů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku