2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:15

7.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlice podruhé v řadě prohrály, tentokrát na Žižově


Branky


0

Kvalitní fotbal, alespoň tedy vzhledem k síle kádrů obou klubů, slibovalo víkendové utkání mezi domácí Viktorií Žižkov a hosty z Domažlic. Aby také ne. Oba týmy se netají postupovými ambicemi a jejich sestavy se honosí zajímavými jmény jako Fořt (Domažlice) či Vukadinovič (Žižkov). Přesto ani jeden z týmů zatím své předsezónní cíle neplní a týden co týden tak musí prokazovat, že boj o postup je stále jejich prioritou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vukadinovič se jako posila vyplatil

Ačkoli se na Žižkově postavilo mezi lajnové ohraničení plno výborných fotbalistů, navzájem se tak nějak vyrušili a opravdovou herní kvalitu divákům nenabídli. Tedy alespoň ne v úvodu první poloviny zápasu. Oba týmy se ve svých útočných snahách spíše trápily a ne a ne prolomit soupeřův obraný val. Když už to vypadalo slibně, jako v případě Dočekala, pokazil nadějně se rozvíjející akci sám její autor špatnou nahrávkou. Jako blesk z čistého nebe tak přišel vedoucí gól pražanů jen pár minutek před poločasovou přestávkou. Hráč s ligovými zkušenostmi a o něco slavnějším bratrem, Miljan Vukadinovič, dokázal perfektně načasovat svůj náběh do vápna a z bezprostřední blízkosti skóroval – 1:0. Zároveň tak stanovil poločasové skóre na nejtěsnější vedení svého týmu.

Body zařídila trefa Slávisty Hurky

Chodové z Domažlic se nikdy nevzdávají, tím spíše ne, když prohrávají jen o jednu branku. Proto si také nebrali servítky a od začátku druhého poločasu se tlačili k vyrovnání. Blízko mu byl už po čtyřech minutách druhého poločasu Fořt. Bohužel pro něj však pracoval s míčem příliš pomalu a možnost zakončit prováhal. To nakoplo domácího kapitána Štočka, který vycítil ohrožení výsledku a v obrovské šanci se řítil sám na brankáře Šimana. Ten zachoval chladnou hlavu a domácí eso vychytal. Šanci na reparát tak dostal opět Fořt, který se díky šťastnému odrazu řídil podobně jako Štoček také sám na brankáře domácích Brauneise. I on pouze nechal vyniknout muže v rukavicích. A po této druhé zahozené šanci už pražané bez slitování trestali. Martin Hurka (posila z prvoligové Slávie, jíž je Žižkov farmou) si pohotově zpracoval míč ve vápně a přesnou ranou k tyči pojistil Viktoriánům vedení – 2:0. Domažličtí tou dobou jistě litovali, že ani jednu ze svých příležitostí nevyužili a jejich závěrečná snaha vedla už pouze ke korekci výsledku. Odražený míč napálil do sítě Roubal a slíbil tak divákům nervy drásající závěr – 2:1. Ten se však nedostavil a tak si Domažlice z Prahy neodvezly ani bod.

 

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Viktoria Žižkov
R. Brauneis [-] - V. Šandera [-] , M. Kodr [-] , M. Avdić [-] , Z. Volek [-] - M. Hurka [-] (73. G. Konyeha [-] ) , M. Podrazký [-] , M. Mareš [-] , T. Dočekal [-] (88. J. Marek [-] ) - J. Štoček [-] (85. L. Křeček [-] ) , M. Vukadinovič [-] (86. M. Hanuš [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - O. Chocholoušek [-] , M. Bauer [-] , A. Beránek [-] , M. Hrubý [-] (32. J. Nerad [-] ) - P. Došlý [-] (60. M. Špírek [-] ) , M. Braun [-] (46. L. Leitl [-] ) , P. Mužík [-] (74. L. Roubal [-] ) , D. Čada [-] , D. Hradecký [-] - P. Fořt [-]

ŽK: 49. M. Mareš , 75. J. Štoček .
Místo: Seifertova / tráva. Počet diváků: 463. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - Čechlovský Ondřej, Šulcová Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.