4:2
(4:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice doma bodovala


Branky


22. D. Kantor , 24. J. Pilch , 29. R. Badura , 36. J. Pilch - 9. L. Míra , 19. A. Michalek
4

Derby mezi Bystřicí a Smilovicemi načali lépe hosté, nicméně na jeho konci zůstaly tři body v Bystřici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení již v deváté minutě. Przyczko dostal dost prostoru ve středu hřiště na parádní příhrávku do běhu Mírovi, ten počkal na správný čas a podařilo se mu prostřelit Galusika. O dvě minuty později se hosté dostali do podobné šance, tentokrát zakončoval Vlachovič a Galusik si s jeho střelou nadvakrát poradil. V sedmnácté minutě Králíček hodil rychlý aut Pilchovi, ten se dostal do vápna z levé strany, ale jeho křížná střela minula branku. O dvě minuty později udeřilo na druhé straně, využili chyby v naší rozehrávce, Michálek se dostal do brejku a dokonalým lobem zamířil přesně. Nicméně místo aby dvoubranková ztráta domácí tým položila, dokonale jej nakopla. Ve 22. minutě Bystřice zahrávala rohový kop, míč se dostal zhruba na 14 metrů ke Kantorovi, který jej parádním volejem napálil do sítě. O dvě minuty později již bylo srovnáno, Buryan ve středu hřiště s míčem počkal až se mu rozběhne Pilch, poslal mu přihrávku. Ten se prohnal kolem Kotase a střelou k tyči se již nemýlil. Ve 29. již domácí vedli, Baron krásnou uličkou prostrčil míč Badurovi, ten se ocitl sám před Cymorkem a lehkým lobem poslal míč do sítě. O čtyři minuty později se do stejné pozice dostal Badura opět, tentokrát po přihrávce Zoubka, ale trefil jen brankáře. Ve 36. domácí vedli již o dvě branky, Baron poslal dlouhý míč do prostoru Pilchovi, ten využil špatného vyběhnutí Cymorka a zjevil se sám na vápně u Kotase, toho si položil na zem a dovedl míč do branky.

 

 

Druhý poločas se už jen dohrával

Ve druhém poločase již byli hosté odevzdaní a tak mohlo skóre narůstat na domácí straně, ale nestalo se. Ve čtvrté minutě se sice dostal do brejku Michálek, ale v tísni Rusze mířil vysoko nad a to bylo od hostů na dlouhou dobu vše. O dvě minuty později se dostal rohový kop k Badurovi, ale jeho tečovanou střelu vytáhl Cymorek na rohový kop. V 58. minutě prostrčil Kantor míč na pravé straně Maroszovi, ale jeho střelu Cymorek dokázal vykopnout. O pět minut později Badura uvolnil na levé straně Pilcha, ale opět zasáhl brankář hostů. Za chvíli se na levé straně vymotal mezi obránci Králíček, ale místo přihrávky před prázdnou loboval brankáře i s brankou. Dvacet minut před koncem byl na levé straně sám Pilch, ale jeho přihrávku před prázdnou nedokázal Staniek usměrnit mezi tři tyče. Do další šance se dostal Buryan, ten mohl z pravé strany střílet a dávat gól, místo toho ale jen míč zasekl a ztratil. V další šanci Marek Martinčík vybojova míč ve středu hřiště a posunul jej Baronovi, ten se prosadil na levé straně a poslal centr před branku Pilchovi, ale ten měl míč vysoko a umístil jej jen nad branku. Patnáct minut před koncem mohli z ojedinělé šance snížit hosté, ale centr Michálka z pravé strany Przyczko usměrnil jen do tyče. No a když rozhodčí chvíli před koncem neposoudil Badurovu ruku jako penaltovou, tak se týmy rozešly po výsledku 4:2.  


Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - D. Zoubek [-] , F. Buryan [-] , D. Králíček [-] , D. Marosz [-] (69. M. Martinčík [-] ) , J. Staniek [-] (69. T. Fober [-] ) , J. Pilch [-] (80. Š. Krátký [-] ) , L. Baron [-] (80. M. Foniok [-] ) , J. Rusz [-] , D. Kantor [-] , R. Badura [-]

SC Smilovice
V. Cymorek [-] - O. Máj [-] (57. D. Walach [-] ) , F. Przyczko [-] , L. Míra [-] , A. Michalek [-] , V. Borgosz [-] (40. J. Štvrtňa [-] ) , M. Vlachovič [-] , R. Cienciala [-] , B. Kocur [-] , P. Dytko [-] , A. Kotas [-]

ŽK: 39. D. Králíček , 60. L. Baron , 85. R. Badura , 86. J. Rusz - 39. V. Borgosz , 86. J. Štvrtňa .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: DYTKO Gustav - CHMIEL Marek, DYTKOVÁ Šárka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kristýna Haldinová

Expert: Jan Matis
Tip experta: výhra domácích

Bystřice je v dobré formě a naváže možná i vysokou výhrou na minulý týden.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích