4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

ZASAHOVALA záchranná služba, výhra šla stranou


Branky


4. P. Chlopek , 30. J. Klejnot , 97. P. Chlopek (p.) , 103. L. Brezula - 48. J. Blažek
5

Výhra domácího Vratimova, ale čemu předcházela?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měl to být pohodový zápas, na který se všichni těšili. Náš B tým totiž hostil na domácím trávníku soupeře ze Starého Města, kterému momentálně šéfují naši bývalí trenéři Jan Žižka a Jakub Hottek. Prestižní zápas to byl rovněž i pro dvojici našich hráčů, vždyť Lukáš Slota s Nshanem Avetisjanem strávili v dresu soupeře několik sezon.

Domácím se podařil vstup do zápasu. První gól se nám povedl vstřelit již ve 4. minutě zásluhou Chlopka. Po půlhodině hry zvyšoval Klejnot na dvoubrankový rozdíl. Na začátku druhého dějství se bohužel soupeři podařilo snížit, autorem branky na 2:1 byl Blažek. V 53. minutě zahráli hosté v pokutovém území rukou a pískala se penalta. K její exekuci se postavil kapitán Vojtěch Osvěčík, ale neproměnil. Deset minut po přestávce se nepříjemně zranil při souboji s hostujícím gólmanem vratimovský útočník Avetisjan, pro nějž musela následně přijet RZS. Utkání bylo na delší čas přerušeno a následně bylo hlavním rozhodčím zápasu nastaveno pětatřicet minut. Za svůj zákrok dostal gólman Starého Města žlutou kartu a nařízenou penaltu Chlopek proměnil. O šest minut později pak pečetil naší výhru střídající Brezula. Radost ze zisku tří bodů tentokráte šla zcela stranou. Všichni byli v myšlenkách na zraněného Nshana, který je už po operaci a celý klub mu přeje nejen brzké uzdravení, ale také i návrat na zelený pažit.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov B
Radim Pešek: Vítězství je sice krásná věc, ale daleko důležitější je lidské zdraví. Všichni přejeme Nshanovi hodně síly a ať následná léčba probíhá rychle a bez komplikací.




Sestavy


FC Vratimov B
M. Sýkora [-] - O. Mokroš [-] , P. Michalčák [-] (20. L. Brezula [-] ) , L. Slota [-] , J. Piskoř [-] - P. Chlopek [-] (107. A. Stuchlík [-] ) , J. Klejnot [-] (107. J. Stibor [-] ) , T. Hammer [-] , J. Mikulenka [-] , V. Osvěčík [-] (107. G. Corriero [-] ) - N. Avetisyan [-] (95. V. Trmal [-] ) -

První SC Staré Město
V. Uher [-] - M. Dušík [-] , L. Pavela [-] , P. Klimsza [-] , D. Forch [-] , T. Hodula [-] (46. J. Blažek [-] ) , D. Gros [-] , V. Smilowski [-] (95. J. Mašlonka [-] ) , M. Dawid [-] , J. Hottek [-] , O. Šimek [-] (107. F. Bakota [-] )

ŽK: 44. J. Mikulenka , 50. J. Piskoř , 115. A. Stuchlík - 19. M. Dawid , 28. J. Hottek , 44. D. Gros , 55. V. Uher . ČK: 26. M. Dawid .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SKLÁŘ Jiří - RITTER Jakub, KOVAŘIK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kristýna Haldinová

Expert: Patrik Chlopek
Tip experta: výhra domácích

Tady to bude nerozhodné do poslední chvilky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů