Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonava utnula béčku sérii šesti výher v řadě


Branky


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhých šest kol trvala vítězná série vratimovského B týmu. Až přišlo domácí střetnutí se Stonavou, která nám body sebrala. „Tak každá série jednou končí,“ mrzelo po zápase domácího trenéra Radima Peška. „Ač si to třeba někdo nemyslí, tak dnes můžu klukům vytknout akorát pár individuálních chyb, které nás sice stály body, ale věřím tomu, že nás pouze posunou,“zdůrazňuje Pešek. „Fotbal je o chybách a je jen otázka, jestli je soupeř dokáže využít, či nikoliv. No a Stonava dnes ty chyby potrestala, kdežto my své šance využít nedokázali. I proto jsme prohráli. Jinak výkon týmu hodnotím pozitivně. Drželi jsme balón, hráli celkem v pohybu, aktivně a svou trpělivostí jsme si vytvářeli šance. Bohužel jsme spoustu z nich neproměnili. Každý, kdo hrál někdy fotbal, tak ví, jak je těžké dobývat dobře postavený defenzivní blok soupeře,“ řekl vratimovský kouč.

 

Na vedoucí gól hostujícího Siekiery jsme dokázali zareagovat po změně stran, kdy se nejprve Trmalovi podařilo vyrovnat a pak dokonce Hruškovi zvrátit vedení na naší stranu. Srdnatě bojující soupeř si ale následně vedení vzal znovu zpět. Na 2:2 srovnával kapitán Bednář, o zisku tří bodů pak Stonavští rozhodli šest minut před koncem zásluhou střídajícího Baláže. „Všechný nás to mrzí, že se prohrálo. Na všech jsem ale po utkání viděl, že mají kluci obrovskou chuť tohle klopýtnutí napravit. Těšíme se tedy na další mistorvské utkání. Není absolutně na místě dnes hráče urážet, dokonce je to i dle mého názoru nevhodné. Předvedli jsme slušný výkon, který bohužel k bodům nevedl. Jsem si ale jistý, že všichni, co jsme dnes byli na hřišti a také i v prostorech mezi lavičkami, udělám vše pro to, abychom v sobotu zase vyhráli. Na závěr ještě gratuluji klukům ze Stonavy k vítězství,“ uzavřel trenér Pešek.

I následující kolo odehrajeme v domácím prostředí. Tentokráte se postavíme Jistebníku. Hrát se bude v sobotu 30. října od 14.30 hodin.



Sestavy


FC Vratimov B
J. Štromp [-] - T. Hammer [-] (85. J. Mikšovič [-] ) , L. Slota [-] - J. Klejnot [-] (83. A. Stuchlík [-] ) , J. Hruška [-] , L. Brezula [-] (68. G. Corriero [-] ) , M. Bzirský [-] , V. Osvěčík [-] , P. Chlopek [-] - V. Trmal [-] (83. J. Stibor [-] ) - J. Mikulenka [-]

SK Stonava
L. Svatoš [-] - J. Sittek [-] , T. Timp [-] , J. Žebrok [-] , M. Koďousek [-] (90. J. Gatnar [-] ) , A. Fizek [-] , Z. Bednář [-] , D. Siekiera [-] (76. R. Baláž [-] ) , L. Němec [-] , P. Kloda [-] , M. Stanowski [-]

ŽK: 23. L. Slota , 53. P. Chlopek - 29. Z. Bednář , 37. M. Koďousek , 44. J. Sittek , 67. J. Žebrok , 70. D. Siekiera , 87. R. Baláž .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLEČACKÝ Marek - MACHALA Petr, MITURA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2021 08:54
Kristýna Haldinová

Expert: Igor Novák
Tip experta: výhra hostů

Vratimov bez posil z A-týmu na Stonavu nevyzraje.

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 09:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 19:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 05:58

Tip: výhra hostů