Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Tichá porazila Mořkov a je stále na špici


Branky


6

Fotbalisté SK Tichá si připsali další cenné vítězství a natáhli, tak šňůru výher na 5 utkání. Utkání Vám přinášíme formou sestřihu, který naleznete níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení v poločase o tři branky

Tichá doma zůstává nadále stoprocentní a v I.B třídě vyhrála popáté za sebou. Velmi dobrý vstup do zápasu otevřely trefy Pavla Vrány a Martina Tománka, třetí braku přidal Tomáš Janáč.

Hosté se zmohli jen na snížení

Při vedení 3:0 tempo hry opadlo, ovšem soupeř z Mořkova dokázal ve druhém poločase již jen snížit. Výsledek Tichá – Mořkov 3:1 znamená tři cenné body pro domácí!

 


Ohlasy k zápasu


SK Tichá
DANIEL KULA: Dnes jsme odehráli zápas, který by nám asi jindy neprošel. Soupeř nám dovolil hned v úvodu utkání opakovaně skórovat a místo toho, abychom v dalším průběhu těžili ze zdařilého začátku, tak jsme se potýkali s množstvím ztrát, nepřesných přihrávek a netakticky řešených situací už při rozehrávce. Přesto jsem rád, že jsme dokázali naplno bodovat v zápase, kdy to týmu na hřišti příliš nejde, i to je vlastnost úspěšných.




Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - P. Vrána [-] (55. L. Janáč [-] ) , D. Kocián [-] , P. Skoupil [-] , R. Kocián [-] (55. D. Houšťava [-] ) - T. Kocián [-] , R. Sládeček [-] , D. Fajčák [-] , M. Tománek [-] (70. J. Závodný [-] ) , T. Janáč [-] (83. R. Macura [-] ) - O. Balcárek [-] -

TJ Mořkov
P. Pítr [-] - T. Křížek [-] (70. M. Szikriszt [-] ) , M. Mička [-] , M. Galia [-] , D. Kudělka [-] - P. Gold [-] (46. J. Černoch [-] ) , P. Kučera [-] , P. Rýc [-] , J. Kudělka [-] (46. P. Strnadel [-] ) - D. Kliment [-] , T. Kučera [-] -

ŽK: 24. P. Vrána , 87. J. Závodný - 71. D. Kudělka .
Místo: Tichá. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimek Tomáš  - PUSTĚJOVSKÝ Martin, BORÁŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů