3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pár minut rozhodlo o vítězství Rudolfova nad hráči Nových Hradů


Branky


18

Nové Hrady zavítaly po vítězné premiéře na hřiště Rudolfova, který v prvním zápase rozstřílel Borovany. Nové Hrady přijely ve výrazně oslabené sestavě, kterou musely doplnit o několik dorostenců.  Diváci dlouhou čekali na úvodní gól, který ovšem započal gólovou osmiminutovku, která rozhodla o osudu celého zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl.

V 1. poločase diváci branku neviděli, šancí nebylo mnoho, přesto se hrál zajímavý fotbal, který se z drtivé části prvního poločasu odehrál na polovině hostů z Nových Hradů. V 15. minutě se snažil Kocina technickou střelou překvapit hostujícího brankáře Tomáška, branku ovšem těsně minul. Hosté se snažili hrát jednoduše z obrany a soustředili se na brejky. Po nákopu stopera Silmbroda, domácí brankář Teringl netrefil dobře míč, ale k jeho štěstí nezamířil směrem k brance, ale k postraní čáře. Z této akce se zrodil rohový kop, po kterém vznikla skrumáž, ze které vylétla rána Kotrče, která však zamířila vysoko nad branku. Domácí hráli s míčem a hosté se jen bránili, ale z této převahy nevznikaly nebezpečné šance. Na to se už nemohl dívat levý bek domácích Hlavatý, který od postraní čáry, asi ze 40 metrů vyslal pumelici, se kterou měl brankář Tomášek obrovské problémy a míč vyrazil jen za na hranu velkého vápna, odkud pohotově pálil Peiger a Tomášek se měl opět, co ohánět. Díky jeho dvěma těžkým zákrokům byl poločasový stav 0 - 0.

Osm minut rozhodlo o osudu zápasu

Ve druhém poločase se nebe zatáhlo a začalo vydatně pršet. S deštěm přišli i brankové příležitosti. V 58. minutě z pravé strany centroval Keřka a osamocený Jan Justin nezaváhal 1 - 0. Vedení vydrželo domácím jen 4 minuty, kdy se k míči dostal R. Brousek, který počkal na náběh svého bratra Jakuba a předložil mu míč mezi obránce Jakub Brousek v samostatném úniku nezaváhal a přehodil vyběhnuvšího Teringla 1 - 1. Bohužel následně pro hosty přišla střela z 25 metrů, kterou Tomášek neudržel a po nedorozumění hostující obrany, do které vlétl David Keřka Rudolfov vedl 2 - 1. Divokou desetiminutovku zakončil střelou aktivní Martin Kocina a bylo to 3 - 1. Nové Hrady se vrhli do útoku. Šedivý obhodil brankáře, ale branku minul. Střela M. Silmbroda ml. se neujala a gólovou hlavičku R. Brouska vyrazil hlavou Kocina na roh. Rudlofov měl na konci několik náznaků brejku, ale žádný nedotáhl ke gólové radosti. Zápas tak skončil v poměru 3 - 1.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Daniel Hlavatý (hráč): V prvním poločase jsme měli jednoznačně navrch, Nové Hrady jsme až na posledních pár minut celou dobu přehrávali, nicméně jsme se nedokázali dostat do stoprocentní šance uvnitř pokutového území, s výjimkou hlavičky Míry Tušla, která šla mimo tři tyče. Několik střel zpoza vápna buď zlikvidoval gólman hostů, nebo neohrozily bránu. Začátek druhé půle jsme nechytli, hosté se víc dostali do hry, což nám pomohlo a přechod do vápna byl snazší. Z toho pramenilo několik šancí, z čehož se nám podařilo tři proměnit. Mrzí mě obdržený gól, který potrestal špatnou komunikaci, především mezi stopery. Tři body podle mě zaslouženě zůstali na Perštátě. Chtěl bych poděkovat celému týmu za odmakaný zápas. Velký dík patří klukům z dorostu, kteří nás v zápasech doplňují a jsou plnohodnotnými hráči v mužském fotbalu. V neposlední řadě bych rád poděkoval fanouškům, kteří i přes hlášené špatné počasí dorazili a podporovali nás v hojném počtu.

TJ Nové Hrady
Roman Brousek (hráč): Těžký zápas s kvalitním soupeřem, který se bude pohybovat v horních patrech tabulky. První poločas se odehrál ve vysokém tempu s územní převahou domácích, kdy nás na svojí půlku moc nepouštěli, ale gólovou šanci si nevypracovali. Za zmínku stojí dvě pumelice domácích, se kterými měl brankář hodně práce. Ve druhém poločase už Rudolfov tak výraznou převahu neměl, ale za to dával branky. Rudolfov vyhrál zcela zaslouženě.



Sestavy


SK Rudolfov B
T. Teringl [-] - L. Bláha [-] , D. Keřka [-] , F. Peiger [-] , M. Kocina [-] , M. Tušl [-] , J. Justin [-] , M. Kešner [-] , J. Kovařík [-] , J. Machovec [-] , D. Hlavatý [-]

TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - D. Kotrč [-] , M. Silmbrod [-] , J. Bláha [-] , D. Hofer [-] , M. Vrobel [-] , M. Zajac [-] , K. Šedivý [-] , J. Stiskala [-] , R. Brousek [-] , J. Brousek [-]

ŽK: 71. P. Bláha .
Hráči zápasu: D. Keřka , L. Bláha - R. Brousek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - PRIMUS Miroslav, KUBEŠA Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Tady nevím, ale budu věřit že domácí využijí domácí prostředí a N. Hrady porazí.

Tip: výhra domácích