3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loko ,,B" si vyšláplo na favorita z Borovan a získalo všechny body.


Branky


15

Borovany zamířili na hřiště Loka ,,B“, které se krčilo na samém chvostu tabulky, v minulém kole dostali 6 branek na hřišti Dobré Vody, ale doma mají svou sílu. Borovany si v minulém kole poradili s oslabenými Novými Hrady. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gól nepadl.

Borovanům nevyšel úvod utkání, kdy po chybě napřáhl z 18 metrů domácí záložník a trefil břevno Svobodovi brány. Následně se hra vyrovnala. Do velké šance se v 16. minutě dostal Martin Tomášek, když jen o 30 centimetrů přestřelil domácí branku. Ve 25. minutě se dostal do samostatného úniku hráč Loka, ale tváří v tvář nevyzrál na borovanského Svobodu. Ve 33. minutě přešel hostující Faktor přes tři hráče, ale jeho pohotová střela ze 17. metrů mířila jen nad bránu. Vzápětí se po brejku dostali domácí opět k samostatnému nájezdu, ale opět úřadoval Svoboda. Nic dalšího se již nestalo a tak se šlo do šaten za bezbrankového stavu. 0:0

V druhém poločase padali góly jen do jedné branky.

Začátek druhého poločasu patřil domácím, když v 51. minutě po skrumáži ve velkém vápně se k míči dostal Jan Wenzl a střelou do šibenice nedal gólmanovi šanci. 1:0 Brzy mohlo být srovnáno, když z 23. metrů vyslal střelu na bránu Nikola Bujnovský, kterou domácí tečovali, ale brankář dokázal fantastickým zákrokem míč lapit. V 65. minutě se dostal do úniku Martin Wenzl a chladnokrevně ho proměnil. 2:0 V 67. minutě mohli hosté snížit, kdy se do dobré pozice dostal Martin Tomášek, ale ze sedmi metrů pouze přestřelil branku Pavla Tomáška. Domácí se pak dostali do tří brejků, které zlikvidoval Svoboda nebo poslali míč mimo branku. V 78. minutě se dostal do další šance Nikola Bujnovský, ale jeho pokus opět jen těsně minul branku. Borovany hráli otevřený fotbal, ale nevedlo to k brankové radosti. Definitivní pojistka pro domácí přišla v 85. minutě, kdy pěknou kombinační akci zakončil Jakub Růžička. Stínem zápasu bylo nezaviněné zranění dvou hostujících hráčů Fialy a Fencla. 



Ohlasy k zápasu



FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Loko ,,B“ postavilo tři hráče z áčka, což bylo znát a výrazně týmu pomohli. Za nás bychom chtěli pochválit Blaška, Tomáška, Langera, brankáře Svobodu, Nikolu Bujnovského a Němce. Dále také obětavost Račáka, který musel naskočit do zápasu. V příštím kole nás čeká těžká Zliv, rozšířila se nám marodka, tak doufáme, že se vůbec sejdeme.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
P. Tomášek [-] - M. Wenzl [-] , Z. Gregor [-] , R. Fošum [-] , M. Ayeb [-] , S. Smrž [-] , J. Růžička [-] , T. Kadlec [-] , J. Wenzl [-] , Z. Marek [-] , J. Zýka [-]

FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - D. Langer [-] , B. Němec [-] , V. Fiala [-] , A. Adamec [-] - A. Fencl [-] , F. Faktor [-] , N. Bujnovský [-] , M. Blažek [-] - P. Větrovec [-] , M. Tomášek [-] -

ŽK: 59. J. Růžička - 63. M. Račák .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - WENZL Jan (N), PEČMAN Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Borovanům se vrátili někteří hráči, jiní najeli na „veganskou stravu“ a hned je to na výkonech vidět. Z Lokády si odvezou 3 body.

Tip: výhra hostů