Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 16:00

1.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Planá jednoznačně porazila Kájov


Branky


2

Ve vloženém kole na svátek sv. Václava zavítal Kájov do Horní Plané. Domácí tým utkání opanoval a již v prvním poločase rozhodl o tom, že hosté si žádné body neodvezou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl hned pět gólů

Domácí šli od začátku za vítězstvím. Trestný kop z levé strany, určený spíše pro praváka, zakroutil ve 21. minutě Radek Bauer kolem zdi a poslal Horní Planou do vedení - 1:0.

 

Hosté z Kájova se ale zatím stále drželi ve hře. Hned o pět minut později nákop Petříka vybojoval Čabela a od něj se dostal míč až k Andrejovi Didkivskému, který bodlem vyrovnal - 1:1.

 

To ale bylo ze strany Kájovských v první půli vše a domácí Horní Planá začala úřadovat. Ve 35. minutě trestný kop před velkým vápnem rozehráli domácí nakrátko a útočník Radek Bauer přízemní střelou obstřelil vše - 2:1.

 

Za další tři minuty se domácí radovali znovu. Rychlý kontr zakončil Tomáš Komžák, který obešel brankáře a do prázdné branky zvyšoval již na 3:1.

 

Do konce poločasu přidala Horní Planá ještě jednu branku. Ve 42. minutě z rychlého kontru předložil Bauer míč Adamovi Kvasničkovi, který uklidil do prázdné branky - 4:1. Hosté se ale zlobili, že před tímto brejkem došlo na druhé straně k faulu na Čermáka a měl se pískat pokutový kop.

V závěru druhé půle domácí ještě navýšili skóre

Ve druhém poločase měli hosté z Kájova několik dobrých příležitostí ke zdramatizování zápasu. Obrovskou šanci měl Petrakovič, ale přeloboval i branku. Dále průnik Peťuleho a následná střela šla jen těsně vedle. Nebo centrující Čer našel Peťuleho, ale velkou šanci zneškodnil domácí brankář Truhlář.

 

A tak se střelecky prosadili opět domácí. Poslední branka padla v závěru v 89. minutě. Obrovskou šanci Kvasničky zneškodnil Glonec. Rohový kop rozehrál Bauer po zemi dozadu a do míče se z velké dálky opřel Aleš Kvasnička a bombou pod převno dal na konečných 5:1.



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - V. Ryneš [-] , P. Trančík [-] , M. Kordík [-] , A. Kvasnička [-] , T. Komžák [-] , V. Růžička [-] , A. Kvasnička [-] , R. Bauer [-] , J. Oškrda [-] , J. Boháč [-]

TJ Sokol Kájov
J. Glonec [-] - J. Petřík [-] , V. Žilavý [-] , J. Šmikmátor [-] , J. Čermák [-] - D. Čábela [-] , A. Didkivský [-] , J. Čer [-] - O. Maršál [-] , L. Kolaj [-] , M. Farkaš [-]

ŽK: 70. R. Bauer , 78. M. Kordík , 81. J. Boháč .
Hráči zápasu: R. Bauer - A. Didkivský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LACH Jan - OLŠÁK Otakar (N), KORBEL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.