3:2
(2:0)
67. T. Jägr (p.)
90. V. Jindřich
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník zakončil letošní rok dobře, doma si poradil s Vilémovem


Branky


27. M. Lesniak , 45. R. Polášek , 62. S. Mařík - 67. T. Jägr (p.) , 90. V. Jindřich
0

Tatran Rako Rakovník přivítal v posledním podzimním 15. kole Divize B hosty z Vilémova, tedy souseda z tabulky, proti kterému sehrál souboj o “šest bodů”, a nutno dodat, že vítězný. Fotbalisté Rakovníku svým fanouškům nadělili dárek v podobě vítězství 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Lesniak odehrál neuvěřitelný první poločas

Tatran Rakovník byl od úvodních minut nebezpečnějším týmem na hřišti a během dvaceti minut si vytvořil čtyři velice slibné příležitosti, když nejprve Michal Lesniak využil špatné malé domů v podání hostů a mohl hned z první šance udeřit, jenže jeho následné zakončení bylo nepřesné, stejně jako to za sedm minut později, když z blízkosti hlavičkoval těsně nad.

 

Dominance domácího týmu byla evidentní a po čtvrthodině hry to potvrdil Mařík, když pronikl do šestnáctky a technickou střelou obstřelil vybíhajícího brankáře, radost mu ale vzápětí překazila tyč, od níž se míč odrazil k Lesniakovi, ten ovšem zmeškal ideální čas pro zakončení a ani jeho třetí slibná šance do třetice všeho dobrého gólem neskončila, navzdory tomu patřil k nejlepším hráčům na hřišti.

 

Za šest minut později už se ale domácí fanoušci a hráči mohli radovat z úvodního gólu. Mařík v jednadvacáté minutě předvedl další skvělý zákrok a nebezpečnou střelu z volného přímého kopu vytěsnil mimo tři tyče, jenže Houška vrátil míč bleskově znovu do šestnáctky a tentokrát už se Michal Lesniak nemýlil. Do konce poločasu se Rakovník radoval ještě jednou, když Michal Lesniak našel zpětnou přihrávkou Radka Poláška, který se ve velké šanci zachoval tradičně chladnokrevně a zvýšil na 2:0.

Vilémov po přestávce zvýšil tempo a zápas zdramatizoval

Zatímco vstup do zápasu vyšel domácím skvěle, po přestávce byli lepší hosté z Vilémova, kteří se také dostali k velice nebezpečné hlavičce, ta ale stejně jako v případě Rakovníku zamířila mimo, a tak na opačné straně udeřil Tatran. Santler sice svůj únik po křídle gólem nezakončil, když volil místo nahrávky jednomu ze dvou spoluhráčů střelu, kterou brankář Vaňák skvělým zákrokem vyrazil na rohový kop, ale po necelé hodině hry Polášek sklepl míč na Stanislava Maříka a jeho následná střela levačkou z hranice šestnáctky zamířila přesně k tyči.

 

Zbytek zápasu domácí fotbalisté možná trochu podcenili a málem na to doplatili, protože Vilémov se z ničeho nic zvedl a svou aktivitu dokázal přetavit ve dvě branky, kterými se vrátil zpět do zápasu. Necelých dvacet minut před koncem zápasu Vecka fauloval v pokutovém území a následnou penaltu bezpečně proměnil Jägr. Ačkoliv se Rakovník mohl rychle vrátit zpět do tříbrankového vedení, gól padl opět na opačné straně, zatímco domácí Santler, Mařík, Lesniak a Kučera se neprosadili, v dresu Vilémova skóroval v samotném závěru Jindřich, který upravil skóre zápasu na konečných 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Pavel Mareš (trenér): „Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání, ale kluci jej díky bojovnosti a nasazení zvládli. Trochu mě výsledek mrzí, protože by vývoji odpovídal stav 5:2. Pro nás ale je důležité, že jsme získali tři body. Jaro nebude žádnou procházkou, a proto se musíme co nejlépe připravit.“

SK Vilémov
Libor Sklenář (manažer): „Všechna čest domácím bojovníkům, ale pokud náš tým neporazí ani takovýto soubor, tak se nemůže divit, že okupujeme sestupové příčky. Byl to již třetí relativně slabší soupeř, se kterým jsme ztratili zbytečně všechny body a to nás musí dvojnásob mrzet, neboť mít plánovaných 20 bodů, pohybovali jsme se v tabulce úplně někde jinde, než ve skutečnosti. Na jaře nás čekají těžké odvety, ale nic ztraceno ještě není. Podzim se musí důkladně rozebrat, udělat nějaké radikálnější změny k lepšímu, s některými hráči se rozloučit a nějaké šikovné mladé zajistit. To vše se musí dořešit již tento týden a na sobotní rozlučce tyto změny všem oznámit.“



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - P. Vecka [-] , M. Houška [-] , L. Beneš [-] - A. Vrána [-] , D. Santler [-] (82. P. Kučera [-] ) , L. Stuchl [-] , S. Mařík [-] (79. L. Kučera [-] ) - R. Polášek [-] (70. Z. Weis [-] ) , M. Lesniak [-] (88. M. Tauš [-] ) , M. Pidrman [-] (25. P. Kujal [-] )

SK Vilémov
M. Vaňák [-] - J. Krasnický [-] , M. Hnízdo [-] - T. Jägr [-] , J. Čuda [-] , Z. Buryánek [-] , V. Jindřich [-] , J. Kopřiva [-] - M. Soukup [-] , K. Kaňkovský [-] , D. Šťastný [-] (53. J. Demčenko [-] )

ŽK: 22. L. Stuchl - 68. M. Soukup , 73. J. Čuda .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dobrý Jan - PETŘÍK Jan, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.