1:2p.
(0:0)
90. T. Jägr (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Špatná série Loun pokračuje, doma nestačily na Vilémov


Branky


79. M. Říha - 90. T. Jägr (p.)
0

Vilémov v sobotu remizoval ve 13. kole Divize B na hřišti Loun 1:1 a po penaltovém rozstřelu získal cenný bod navíc, zatímco domácí fotbalisté prohráli již po osmé v řadě, přičemž během posledních dvou zápasů svému soupeři podlehli až po pokutových kopech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl v režii hostujícího celku z Vilémova

Ačkoliv byl Vilémov během prvního poločasu celkově lepší, první šanci měl na kopačce ve dvanácté minutě Soukup, jehož střelu z hranice pokutového území zneškodnil skvělým zákrokem brankář Vaňák, zatímco na opačné straně po necelých třech minutách napřáhl k jedovaté střele Jägr a jeho rána z dvaceti metrů směřovala přesně k tyči, také domácí brankář Patrovský se ale zaskvěl skvělým zákrokem a jeho pokus konečky prstů vytáhl na rohový kop.

 

Další příležitost fanoušci viděli po dvaceti minutách hry, když domácí brankář Patrovský udělal chybu a Demčenko se ocitl v stoprocentní šanci, tu však nedokázal proměnit a jeho pokus na brankové čáře zastavil jeden z obránců. Deset minut na to na opačné straně mohl udeřit po rozehrání rohového kopu Koubek, jehož parádní hlavička směřovala přesně pod břevno, Vaňák byl ale opět včas na svém místě a jeho pokus výtečným zákrokem zneškodnil.

 

Samotný závěr prvního poločasu byl v režii hostujících hráčů z Vilémova, kteří si vytvořili sérii velice slibných příležitostí, žádnou z nich však nedokázali využít. Dvě z nich měl na svědomí Demčenko, který nejprve zamířil pohotovou střelou z voleje těsně mimo a poté rozvlnil boční síť. V posledních sekundách prvního poločasu mohl skórovat střední obránce Václav Jirchář, jehož hlavička orazítkovala břevno, zatímco následná dorážka Karla Kaňkovského v síti, ten však nebyl kvůli ofsajdu Jircháře uznán. Oba týmy tak odcházely do šaten za bezbrankového stavu 0:0.

Louny po přestávce spoléhaly na pevnou obranu

Jirchář s Demčenkem předváděli v prvním poločase skvělý výkon a po necelé hodině hry na něj navázali, když se po dlouhém pasu Jircháře řítil Demčenko sám na brankáře a v pokutovém území byl faulován brankářem Patrovským, který za svůj zákrok viděl žlutou kartu. Hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop a Karel Kaňkovský měl ideální možnost poslat svůj tým do vedení, jenže Patrovský svou chybu odčinil fantastickým zákrokem, když vystihl směr jeho střely a míč dokázal nadvakrát zkrotit.

 

Ve druhém poločase už tolik šancí k vidění nebylo, na rozdíl od toho prvního v něm ovšem padla branka, respektive branky dvě. Jedenáct minut před koncem zápasu rozehráli domácí hráči standardní situaci, po které míč přistál na kopačce Marka Říhy a jeho následný pohotový volej skončil v síti. Louny se z ničeho nic ujaly jednobrankového vedení, na které hosté dokázali v samotném závěru odpovědět. Hosté podruhé v utkání zahrávali penaltu, kterou tentokrát Tomáš Jägr proměnil a vyrovnal na konečných 1:1.

Penaltový rozstřel přinesl neskutečné drama

O osudu bonusového bodu musely rozhodnout pokutové kopy, které došly až do čtrnácté série a celkem se během nich zahrávalo 28 penalt. V dresu Vilémova neproměnil penaltu pouze Hnízdo, kterého domácí napodobili. Poté však proměnili osm penalt v řadě, nicméně, nakonec jim to nebylo nic platné. V poslední sérii totiž domácí selhali a Vilémov vyhrál na penalty 11:12.



Ohlasy k zápasu



SK Vilémov
Libor Sklenář (manažer): „Za krásného počasí sehráli naši borci další mistrovský zápas divize skupiny B, tentokráte na půdě zatím posledního celku v tabulce, nám dobře známých Loun. Po třech porážkách v řadě chtěli naši borci přivézt z horké půdy Loun minimálně bod a to se nejen podařilo, ale i díky gólmanovi Vaňakovi k tomu přibyl ještě jeden za penaltový rozstřel, který vyzněl po 28 penaltách těsně pro naše barvy. Málokdy se vidí, že by se střílelo na hřišti 30 penalt, přičemž na obou stranách 14 v rozstřelu a další dvě v normální hrací době a navíc pro naše barvy. To je skutečně rarita a zaplať pán Bůh, že to nakonec dopadlo, jak to dopadlo, neboť jsme byli kousek od další porážky a to by bylo již na pováženou. “



Sestavy


FK SEKO Louny
T. Patrovský [-] - F. Schettl [-] (60. M. Havlíček [-] ) , R. Němec [-] , J. Köchrt [-] (68. M. Němec [-] ) , V. Trup [-] (90. L. Jamrich [-] ) , L. Koubek [-] , P. Soukup [-] , M. Bednář [-] (86. T. Šťourač [-] ) , M. Říha [-] , K. Krejčík [-] , P. Vokurka [-]

SK Vilémov
M. Vaňák [-] - J. Dobeš [-] (80. D. Šťastný [-] ) , V. Jirchář [-] , M. Hnízdo [-] , J. Krasnický [-] (71. M. Soukup [-] ) - T. Jägr [-] , Z. Buryánek [-] , J. Demčenko [-] , J. Kopřiva [-] , V. Jindřich [-] - K. Kaňkovský [-] (60. A. Vavroušek [-] ) -

ŽK: 39. J. Köchrt , 58. T. Patrovský , 61. V. Trup , 90. P. Vokurka , 90. K. Krejčík - 72. J. Demčenko , 86. J. Kopřiva . ČK: 91. K. Krejčík .
Hráči zápasu: T. Patrovský - M. Vaňák , V. Jirchář .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: DUDA Miroslav - MUDRA Zdeněk, PATÁK Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.