2:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louny doma nestačily v atraktivním zápase na Úvaly


Branky


0

Fotbalisté Úval zavítaly v osmém kole Divize B na hřiště Loun, které dvakrát dokázaly smazat po hodině hry tříbrankový náskok hostů a dostat se na dostřel jediné branky, na třetí už už ale ve zbytku zápasu odpovědět nedokázaly. Úvaly zvítězily venku po skvělém prvním poločase 3:2 a domů si odvezly všechny tři body. V dresu domácího celku odehrál skvělý duel Soukup, který se blýskl dvěma góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání měli lepší hosté

Hned ve třetí unikl celé obraně hráč hostí, ale svoje sólo zakončil vedle branky Petra Švarce. O minutu později už se Úvaly dočkaly a to přímého volného kopu, který našel přesně hlavu hotujícího Macka a bylo 0:1. V 17. minutě vystihl hostující hráč zpětnou přihrávku brankáři, ale z velkého úhlu nezakončil přesně.

 

Ve 34. minutě znovu nedorozumění v obraně Loun a Úvaly zvýšily už na 0:2. Louny v zápětí snížili, to když se odraženému míči po autovém vhazování dostal Pavel Soukup a nekompromisně zakončil 1:2. Bohužel pro domácí se ještě jednou skóre měnilo v jejich neprospěch ve 42. minutě, když se znovu středem obrany prosadil Pejša 1:3.  

Úvaly se po přestávce soustředily na obranu

Louny si vytvořily místy až drtivý tlak, ale důraz v koncovce chyběl. V 63.minutě se ocitl sám před prázdnou brankou Pavel Soukup, ale na míč jen o kousek nedosáhl. O minutu později stejný hráč napřáhl za šestnáctkou a i s pomocí teče míč skončil v brance 2:3.

 

V 75.minutě pálil nebezpečně Martin Bednář, ale brankář hostí byl pozorný. V 80.minutě se do šance dostával Marek Říha, byl sice u míče dřív jak brankář, ale jeho střela skončila těsně vedle. V důležitém utkání si tak hosté odvezli tři body a Louny tak musí zabrat v dalším utkání na Meteoru.    

 

Zdroj: fklouny.cz



Ohlasy k zápasu


FK SEKO Louny
Pavel Schettl (hlavní trenér FK Louny): „První poločas samozřejmě nebyl dobrý, ale hrozně nás sráží laciné branky po taktických chybách v obraně. Druhý poločas se hráči chyb vyvarovaly, zvýšila se agresivita a výkon i v útočné fázi byl o poznání lepší. Bohužel to nestačilo ani zisk bodu. “




Sestavy


FK SEKO Louny
P. Švarc [-] - M. Minařík [-] (88. M. Havlíček [-] ) , D. Matyáš [-] (79. L. Koubek [-] ) , M. Vodička [-] (37. R. Němec [-] ) , V. Trup [-] , P. Soukup [-] , M. Bednář [-] , M. Říha [-] , L. Jamrich [-] , K. Krejčík [-] , P. Vokurka [-]

SK Úvaly
V. Marek [-] - P. Štěpánek [-] , T. Macek [-] , J. Škoda [-] , P. Příhoda [-] - P. Němeček [-] , D. Bozděch [-] (70. A. Kraus [-] ) , L. Marek [-] , F. Kuru [-] (90. V. Kořínek [-] ) - P. Pejša [-] (79. M. Barták [-] ) , K. Mančál [-] (72. D. Tokar [-] )

ŽK: 48. D. Matyáš , 56. M. Bednář , 57. L. Jamrich , 58. V. Trup - 54. P. Němeček , 69. F. Kuru .
Hráči zápasu: P. Soukup .
Místo: tráva. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Pečenka Jiří - VRCHOTA Jaroslav, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.