3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 14:00

7.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřice se dotáhly na vedoucí Kladno, doma si hladce poradili s Chomutovem


Branky


0

Fotbalisté Chomutova zavítali v sedmém kole na hřiště Litoměřic, kterým se v úvodu nové sezóny Divize B daří a po hladké výhře 3:0 se dotáhly na vedoucí Kladno. Oba celky mají na svém kontě po sedmi odehraných shodný počet šestnácti bodů a kladenští fotbalisté jsou první lepšímu skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černí panteři doplatili na nepřesnou koncovku

Úvod zápasu vyšel skvěle hráčům hostujícího Chomutova, kteří se od úvodních minut snažili o vstřelení vedoucí branky, k níž byli ve dvou případech velice blízko. Jmenovitě Petr Nový, který se již ve třetí minutě prezentoval pěknou střelou, brankář Petr Pechatý se však překonat nenechal a vytáhl skvělý zákrok. Netrvalo to dlouho a Petr Nový se tentokrát řítil sám na bránu, jenže ani tentokrát se prosadit v obrovské šance nedokázal a po deseti minutách přišel trest.

 

Marek Pokorný si naběhl na skvělý centr z levého křídla a střelou do odkryté brány pohodlně skóroval. Chomutov mohl po dvaceti minutách vyrovnat, když se dostal k hlavičce Petr Výborný, jeho následný pokus ale dokázali domácí fotbalisté na brankové čáře odvrátit do bezpečí. V závěru prvního poločasu byla k vidění ještě jedna šance, kterou měl na kopačce Marek Pokorný, který mohl vstřelit svůj druhý gól v zápase, tentokrát ale síť rozvlnit nedokázal.

Litoměřice po přestávce na soupeře vlétly

Litoměřice si v úvodu druhého poločasu vytvořily velkou převahu a soupeře zatlačily na vlastní polovinu. Domácím se však pojišťující gól nepodařilo vstřelit a vzápětí za to také oni mohli pykat, Petr Výborný ale po krásné kombinaci svých spoluhráčů pálil nad. Závěr zápasu ovlivnila červená karta, kterou viděl po druhé žluté v 69. minutě faulující David Váňa.

 

Ještě před Váňovým vyloučením se po necelé hodině hry prosadil Petr Tichý, kterému jeden gól nestačil a osmnáct minut přidal druhý, když udělal kličku vybíhajícímu brankáři Přemyslu Lipšovi a uklidil míč pohodlně do prázdné brány. Chomutov neměl v deseti hráčích šanci se zápasem ještě něco udělat a domů odjel s porážkou 3:0. Za svůj výkon se však jeho hráči stydět nemusí.



Ohlasy k zápasu



FC Chomutov
David Panuška (redaktor FC Chomutov): „Vydali jsme se na horkou půdu Litoměřic i s teplickými posilami. Od úvodních minut byl byli naši fotbalisté lepší, ale branky nedali. Druhá půle pak patřila domácím, kteří zaslouženě zvítězili.“



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - F. Svoboda [-] , J. Hála [-] , M. Novotný [-] - M. Pokorný [-] (87. M. Suchý [-] ) , M. Rapavý [-] - P. Tichý [-] (77. L. Krejza [-] ) , V. Pavlíček [-] (77. V. Flégl [-] ) - M. Macháček [-] (64. J. Seidl [-] ) , L. Beran [-] , J. Novotný [-] (80. J. Horváth [-] )

FC Chomutov
P. Lipš [-] - P. Výborný [-] , L. Doksanský [-] , M. Grubiša [-] , M. Klimeš [-] (46. F. Awuku [-] ) , P. Nový [-] (73. T. Kunart [-] ) , P. Janošík [-] (50. D. Váňa [-] ) , M. Vait [-] (46. M. Chaloupka [-] ) , J. Hyneš [-] , O. Hynek [-] (59. J. Kopta [-] ) , V. Kubík [-]

ŽK: 8. P. Tichý - 8. V. Kubík , 20. M. Vait , 61. L. Doksanský , 66. D. Váňa . ČK: 69. D. Váňa .
Hráči zápasu: P. Tichý - P. Nový .
Místo: tráva. Počet diváků: 324. Rozhodčí: Šimeček Libor - JANEČEK Pavel, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.